Pametni telefon Samsung Galaxy S7 Active
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Samsung Galaxy 7 Active je robustnejša in še bolj žilava različica pametnega telefona S7. Pametnemu telefonu Samsung Galaxy S7 gre težko kaj očitati, prav tako modelu S7 Edge. Ne le, da sta ena najzmogljivejših telefonov na trgu z verjetno najboljšim in najhitrejšim fotoaparatom, sta tudi vodoodporna in nosita vzdržljivo baterijo. A vedno je prostora za izboljšave. Lani je Samsung predstavil Galaxy S6 Active, ki je moral popravljati za modelom S6, ki ni imel vodotesnega ohišja in je imel precej slabotno baterijo. A kaj je potem sploh še ostalo za popravljati Samsungu Galaxy S7 Active, ko pa so predhodniki že vse popravili pred njim?

Samsung Galaxy S7 Active je ”blindirana” različica modela Samsung Galaxy S7. Kot že ime izdaja, je namenjeno predvsem aktivnim uporabnikom (športnikom, ljudem na terenu oz. tistim, ki jih uporabljajo v težkih pogojih) za katere je telefon bolj orodje kot pa modni dodatek. Ni dvoma, da je Samsung Galaxy S7 izjemen pametni telefon, a Galaxy S7 Active je še izjemnejši.

PREBERITE ŠE: Novi Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Active bo kot ”civilna” različica odporen na vodo in prah, do živega pa mu ne bodo prišli niti padci z nekoliko višjih mest, kot tudi ne udarci. Kje je torej sploh razlika med tistim v civilu in vojaških oblačilih? Predstavljajte si nogometaša, kako odreagira na blag prekršek in kako hokejist na grob nalet. Medtem ko prvi ”joka” in se valja po tleh ob najmanjšem stiku, drugemu izbijejo zob pa je že čez minuto nazaj na ledu in pripravljen da ponudi še drugo lice.

Bo pa Samsung Galaxy S7 Active za razliko od svojega ”brata” opremljen s številnimi tipali in opcijami prilagojenimi gibanju na terenu. ”Delavska” različica bo imela tri fizične tipke in boljšo baterijo od ”poslovne”. Kar se tiče drobovja, ima Aktivnež iste organe in sicer procesor Qualcomm Snapdragon 820 s 4 GB RAM-a. Tu je tudi reža za spominsko kartico MicroSD, tudi fotoaparata ostajata enaka, Kakopa bo uporabljal operacijski sistem Marshallow z uporabniškim vmesnikom TouchWiz UI.

Odpri galerijo
Pametni telefon OnePlus 3 OnePlus 3: pametni telefon, ki bo povozil konkurenco Pametni telefon HTC One S9 HTC znova ”noseč” – pričakuje model One S9 DeWalt MD501 DeWalt MD501: ker je pametni telefon orodje za 21. stoletje! Roza zlati Samsung Galaxy ”Ženska” Samsung Galaxy S7 in S7 Edge: rožnato zlat še Galaxy · ·