Samsung Galaxy S8 Active
V zraku · tehnologija

Pri Samsungu vedno poskrbijo, da so njihovi mobilniki elegantni in prefinjeni. Novi S8 Active je nekoliko drugačen. Robustno eleganten ali elegantno robusten, kakor želite. Vsekakor pa gre za mobilnik, ki se ga bodo razveselili predvsem aktivnejši ljudje, ki jim občutljivejša ohišja večine telefonov povzročajo nemalo sivih las.

Galaxy S8 Active bo torej prišel na prodajne police vsak trenutek.

Kovinsko ohišje in odbijač predstavljata pred udarci varno okolje, hrbtna stran pa je odeta v na otip precej grob material za najboljši možni oprijem. Telefon je v celoti varen tudi pred vodo in prahom. 5,8-palčni zaslon quad HD super AMOLED z razmerjem stranic 18,5 : 9 je nekaj, s čimer se S8 Active lahko pohvali, pa čeprav ni brez roba, kakršen je pri Samsungu S8. Si pa omenjena modela delita enako zmogljivo dvojno kamero, in sicer z 12 milijoni slikovnih točk ter zaslonko f/1,7. Izbirali boste lahko med barvama Meteor grey ali Titanium gold. Za zabavnejšo uporabo bo poskrbel vmesnik Bixby, prek katerega boste z glasovnimi ukazi upravljali večino operacij.

Cena za telefon znaša 720 evrov.

Galerija – Samsung Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 ActiveOdpri galerijo
cover-game-controler ALL Controller: igralni daljinec za vse konzole Smart-Palm-Sun-Beds-01 V Dubaju ‘rastejo’ pametne palme PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj Phoozy: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj Počivaj v miru, Slikar Počivaj v miru, Slikar ·