samsung xcover pro
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Samsung je predstavil Galaxy XCover Pro, eleganten in vzdržljiv pametni telefon za poslovne uporabnike. Z izjemno obliko, naprednimi funkcijami in vrhunsko zmogljivostjo omogoča popolno ravnotežje med spontanostjo in produktivnostjo.

Samsung Galaxy XCover Pro vključuje vrhunske funkcije pametnih telefonov Samsung Galaxy, vključno z izjemnim zaslonom, dolgotrajno baterijo in varnostno platfromo Samsung Knox. Poleg tega je naprava nadgrajena z edinstvenimi rešitvami partnerjev družbe Samsung, kot je na primer možnost uporabe radijske postaje za komuniciranje prek središča za skupinsko sodelovanje Microsoft Teams.

Samsung Galaxy XCover Pro nudi brezkončni 16-centimetrski FHD+ zaslon z izboljšanim zaznavanjem dotika, ki lahko deluje v vseh pogojih, vključno z dežjem ali snegom. Za uporabnike, ki delajo na terenu, je možno vključiti tudi način z uporabo rokavic ali funkcijo spremembe glasovnega sporočila v besedilo, ki omogoča enostavno sporočanje v realnem času brez dodatnih naporov. Uporabnikom omogoča, da z dvema programljivima tipkama prilagodijo svoje izkušnje. Tako lahko na primer nastavijo, da enostavno z dotikom odprejo optični bralnik, prižgejo luč ali vklopijo aplikacijo CRM, brez da bi odklenili zaslon ali iskali specifične aplikacije v menijih. Za lažjo komunikacijo je Samsung tesno sodeloval z družbo Microsoft in vključil funkcijo “walkie-talkie” funkcijo, ki deluje prek programa Microsoft Teams.

Samsung je sodeloval tudi z družbami Infinite Peripherals, KOAMTAC, Scandit in Visa ter vključil številne programske in strojne rešitve, ki uporabnikom omogočajo spremljanje zaloge, obdelovanje plačil, odčitavanje črtnih kod, pametni telefon pa lahko deluje tudi kot mPos terminal. Gre za mobilno rešitev za plačevanje, ki je pilotski program družbe Visa. Rešitev prodajalcem omogoča, da potrošnikom omogočijo enostavno in varno plačevanje s kartico, brez namenske strojne opreme.

Robusten Galaxy XCover Pro ima vgrajeno tudi varnostno platformo Samsung Knox, ki omogoča zaščito strojno opreme, šifriranje podatkov in zaščito pred vdori. Tako so vaše informacije zaščitene proti kraji in zlorabi. Naprava ima tudi bralnik prstnih odtisov in prepoznavo za odklepanje brez dotika.

Vgrajeno ima 4.050 mAh baterijo, ki zagotavlja dolgotrajno energijo, vključuje možnost polnjenja s polnilno postajo POGO in je združljiva s polnilnimi postajami drugih proizvajalcev. V trenutkih, ko je potrebna še večja poraba energije, lahko baterijo zamenjate z rezervno.

Optimiziran je za možnosti uporabe v različnih panogah, vključno s trgovino, proizvodnjo, zdravstvom in logistiko. Naprava je odporna na vodo in prah (standard IP68), na padec iz višine do 1,5 m tudi brez zaščitnega ohišja. Ima tudi certifikat MIL-STD 810G za zanesljivo zaščito pred ekstremno višino, vlago in drugimi ekstremnimi okoljskimi razmerami.

Galerija: Samsung Galaxy XCover Pro

Samsung Galaxy XCover ProOdpri galerijo
samsung galaxy a Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51: štiri kamere, brezkončni O-zaslon in zmogljiva baterija Nova Galaxy Note10 Lite in Galaxy S10 Lite CES 2020: Samsung predstavil najcenejša premium telefona, Galaxy S10 Lite in Note10 Lite shutterstock_1023321877 Kako izbrati pravi pametni telefon v letu 2020? kyloheagal-1280x720 Samsung z Galaxy Note10+ Star Wars prestopil na temno stran · ·