maxresdefault (2)
V zraku · tehnologija · gadgeti

Samsung Notebook 9 Pen združuje najboljše lastnosti Samsungovih prenosnikov. Je zelo tanek in zmogljiv, ob tem pa navdušuje z obširnim seznamom funkcij, ki jih pri prenosnem računalniku običajno ne pričakujemo.

Računalnik Samsung Notebook 9 Pen vključuje Samsungovo pisalo S Pen, ki je povsem enako tistemu, ki ga dobimo ob nakupu telefona Galaxy Note 8. To lahko uporabljamo pri ustvarjanju v aplikacijah, ki so sicer namenjene telefonom, a odlično delujejo tudi na računalniku. Pisalo ima kar 4096 nivojev pritiska in stranski gumb, ki je namenjen brisanju. Meja med računalnikom in telefonom s takšnimi inovacijami postaja vedno bolj zabrisana.

Računalnik seveda nudi še veliko več. Sistem vsebuje procesor osme generacije Intel Core i7, 8 GB RAM-a in 256 GB SSD-ja. Poleg prepoznavanja s prstnim odtisom ponuja tudi možnost prepoznavanja obraza. Multimedijske vsebine si bomo ogledovali na 13,3-palčnem zaslonu z ločljivostjo Full HD. Zaslon je povsem gibljiv, zato lahko prenosnik preobrazimo v tablico. Baterija zdrži 7 ur in pol. Konkurenčni računalniki imajo sicer večinoma bolj vzdržljive baterije.

Notebook 9 Pen tehta le 0,95 kg. Nizko težo pripisujemo materialu, iz katerega je računalnik izdelan. Ustvarjalci so uporabili zlitino magnezija in aluminija.

Kritiki so nezadovoljni z dizajnom novega računalnika. Srebrno-siva barvna kombinacija je namreč precej pusta.

Vse to boste dobili za 1.128 evrov.

Galerija – Samsung Notebook 9 Pen

Samsung Notebook 9 Pen Odpri galerijo

Leti, leti Skydio R1 Avtonomna leteča kamera Skydio R1 je pripravljena, da vzleti! maxresdefault To so najboljši droni 2018 Leica Q Snow Leica Q Snow: kamera z zimskim videzom Brezžične slušalke JBL E55BT iz linije Quincy Slušalke JBL, v katere se bodo v trenutku zaljubila vsa modna dekleta · · ·