Samsung Odyssey G9
V zraku · tehnologija

Igračarskemu monitorju Samsung Odyssey G7 se zdaj pridružuje še Odyssey G9, prvi dual QHD monitor z ukrivljenostjo 1000R za resnično izjemno izkušnjo igranja iger! Specifikacije preverite v nadaljevanju.

Ukrivljeni monitor Samsung Odyssey G9 , ki ga odlikuje inovativna futuristična zasnova s svetlečo belo zunanjostjo, je odgovor na potrebe igralcev, z najnovejšimi inovacijami pa zagotavlja minimalne motnje ter najboljšo odzivnost pri igranju iger. Odyssey G9 v velikosti 124,46 centimetrov je prvi monitor DQHD (resolucija 5120 × 1440) za igranje iger, ki nudi navdušujočo ukrivljenost 1000R. Zasnovan je tako, da nudi izjemno kombinacijo funkcij, vključno s hitrim odzivnim časom 1 ms, hitrostjo osveževanja pri 240 Hz in kakovostjo slike QLED. Skladen je z NVIDIA G-SYNC in vključuje prilagodljivo sinhronizacijo na DP1.4, vključuje pa tudi sistem za osvetlitev, ki omogoča prikaz 52 različnih barv in pet možnosti svetlobnih učinkov.

Vrhunsko zmogljivost portfelja monitorjev Odyssey  je potrdil tudi TÜV Rheinland, vodilna mednarodna organizacija za certificiranje, ki jim je podelila certifikat za najboljši visokozmogljivi monitor z ukrivljenostjo 1000R in certifikat Eye Comfort za udobje gledanja. Odyssey G9 pa je tudi prvi monitor s certifikatom za podporo HDR10+, kar v kombinaciji s tehnologijo kvantnih pik in panelom HRD1000 zagotavlja izjemno kakovost igranja iger.

Samsung Odyssey G9 bo na voljo po vsem svetu še ta mesec.

Galerija: Samsung Odyssey G9

Samsung Odyssey G9Odpri galerijo
fujifilm-x-t30-janmacarol-7 Fujifilm X-T30: najboljši švicarski nož med kamerami (test kamere) cover-hp-omen HP Omen 2020: igričarski prenosnik s kančkom smisla za dizajn Foto 2_Odyssey G7 Samsung Odyssey G7: ukrivljeni monitor za igračarje Samsung Terrace QLED 4K UHD HDR Samsung Terrace: na vremenske vplive odporen pametni televizor s 4K, kot naročen za vašo teraso ·