7706_dap2
V zraku · tehnologija · gadgeti

Samsung je v New Yorku predstavil linijo QLED 4K TV in s tem utrdil svoj položaj na vrhu seznama proizvajalcev televizorjev. Ob izboljšani kakovosti slike se je osredotočil na umetno inteligenco in sistem za upravljanje pametnega doma.

Vedno bliže je dan, ko televizorjev sploh ne bomo videli več. Na zelo dobri poti je Samsung s svojimi televizorji QLED 4K in funkcijo Ambient Mode, ki ob tem, ko je televizija izklopljena, omogoča prikazovanje raznih informacij (vreme in novice) in predvajanje glasbe. To pa še ni vse! Zaslon lahko prikazuje zid, na katerega je pritrjen. Tako daje občutek, da v sobi sploh ni prisoten.

Ob nakupu nove televizije Samsung QLED 4K  boste prejeli ultra tanek kabel, ki se lahko poveže s podatkovnimi napravami, obenem pa ga uporabljate tudi za polnjenje. Pozabiti ne smemo niti na tehnologijo Direct Full Array, ki je namenjena izboljšavi kontrasta.

V televizorje je vgrajen Samsungov digitalni asistent Bixby. To pomeni, da boste delovanje svojega televizorja lahko usmerjali z glasovnimi ukazi.

TV je mogoče uporabiti kot upravljalnik za druge elektronske naprave v našem domu. Tako bo mogoče prek televizije usmerjati delovanje kamer, termostatov, luči in še mnogih drugih aparatov. To omogoča aplikacija SmartThings.

V liniji novih izdelkov najdemo modele Q9, Q8, Q7 in Q6, ki se razlikujejo po ceni in kakovosti slike. Dolžine diagonal njihovih zaslonov se gibljejo med 55 in 88 palcev. Nakup bo mogoč v naslednjih tednih, Samsung pa še ni razkril cen svojih izdelkov.

Galerija – SAMSUNG QLED 4K TV

Samsung QLED 4K TVOdpri galerijo
Canon EOS M50   Cameras   Canon UK copy Kamera Canon EOS M50 z izpopolnjenim sistemom samodejnega ostrenja jakob-owens-168415-unsplash NAJBOLJŠI DIGITALNI FOTOAPARATI ZA HOBI FOTOGRAFE IN USTVARJALCE VSEBIN 1000-500-citymagazine-cover (2) Kamera Pentax K-1 Mark II: izjemni posnetki tudi pri slabi svetlobi lenovo MWC 2018: Lenovo s prenosnikoma Yoga 730 in Flex 14 · · · · ·