Samsung-QLED-8K-TV-2
V zraku · tehnologija · gadgeti

Samsung QLED 8K televizor spreminja tradicijo s številnimi izjemnimi inovacijami. Močna inteligenca, kakovost slike, ki ustvarja nov standard in izjemna uporabnost bodo za vedno spremenili vaša življenja.

Potopite se v QLED 8K zaslon in odpotujte v drugi svet. S 33 milijoni slikovnih pik Samsung QLED 8K televizor predstavlja novo vizualno doživetje, ki vam od blizu nudi občutek resničnosti. Televizor uporablja tudi ekskluzivno Samsung tehnologijo kvantnih pik, s katero pridejo pri stoodstotnem barvnem volumnu do izraza resnične barve. Opremljen je tudi s Quantum HDR-tehnologijo, ki optimizira vsak prizor z različnimi HDR-izrazi. Od najglobljih črnih do najsvetlejših belih odtenkov – opazili boste vse podrobnosti, ki jih je režiser ustvaril v HDR-vsebini.

Prefinjen nadzor svetlobe

Samsung QLED 8K televizor odlikuje tudi t. i. Direct Full Array, ki analizira vsak del posameznega prizora in z nadzorom svetlobe v ozadju v vsakem območju dodaja globino ter podrobnosti. Rezultat so globlje črnine, manj bleščanja in zato bolj natančne podrobnosti. Samsung QLED 8K televizor se ponaša tudi s širšimi koti gledanja – dve ločeni plasti televizorja zmanjšata razpršitev svetlobe oziroma omogočata, da se osvetlitev ozadja preklopi skozi svetlobo na zaslon. Tako lahko uživate v čudovitih barvah iz kateregakoli kota.

Izjemna inteligenca

Samsung inteligentni Quantum procesor napaja vaš zaslon za resnično prilagodljivo izkušnjo. Svetlost zaslona se prilagaja vsem pogojem gledanja in vsebini vsakega prizora v realnem času. Inteligentno strojno učenje analizira in nadgrajuje vsak prizor, ne glede na vrsto vsebine. Podatki iz vsebin se uporabljajo za razvrščanje podrobnosti, kot so teksture in robovi, ter za optimalno nadgradnjo vsakega posameznega prizora. Samsung QLED 8K televizor analizira tudi vsak prizor za določanje in predvajanje vrste zvoka za še boljšo izkušnjo.

Ambientalni način

Samsung QLED 8K televizor z ambientalnim načinom preoblikuje vaš prostor tudi takrat, ko je izklopljen – zlije se z vašo dnevno sobo. Poustvarja dekorativne vzorce, tudi kadar je izklopljen, hkrati pa nudi uporabne informacije, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. Pri uvajanju novega ambientalnega načina so sodelovali številni nadarjeni umetniki, vključno s Tali Lennox, umetnico, ki je znana po abstraktnih slikah, ter Scholten & Baijings, ki sta ustvarila zbirko različnih umetniških del s porcelanastimi izdelki. Samsung QLED 8K televizor bo s temi umetninami naredil vaš dom še prijetnejši in toplejši.

3JUBJWRWO4B43W2RH6TDNWTBYE Leica z novo različico kamere CL, ki obeležuje 100 let Bauhausa Parrot Anafi Thermal Parrot Anafi Thermal: dron s termalno kamero za profesionalce agazzi Agazzi: nahrbtnik na prstni odtis Foto1_Samsung COOKHOUSE Samsung predstavil inovativne gospodinjske aparate · ·