SamsungVDOct 2018LAAlisaMatthewDB1241-016509-00
V zraku · tehnologija · gadgeti

Dobrodošli in vabljeni, da se z nami potopite v QLED 8K zaslon in odpotujete v drug svet. Predstavljamo vam svet – 8K resničnost, ki s 33 milijoni slikovnih pik predstavlja novo vizualno doživetje in vam od blizu ponuja neverjeten občutek resničnosti. QLED uporablja ekskluzivno Samsung tehnologijo kvantnih pik, s katero pridejo pri 100 % barvnem volumnu do izraza resnične barve, saj prikazuje vsebine v vrhunski UHD-kakovosti natančno tako, kot si je zamislil režiser.

Tudi če so vam všeč igre v oblaku, radi neomejeno dolgo gledate šport ali filme, ste lahko prepričani, da se na vašem zaslonu vžgana slika ne bo pojavila. Samsung kvantne pike nano velikosti so natančno prilagojeni delci, ki svetlobo spreminjajo v več kot milijardo barv, ki jih lahko doživite na novem QLED TV-ju.

Širši koti gledanja v svetu 8K resničnosti
To kar naredi nove QLED posebne sta dve ločeni plasti, ki omogočata široke kote opazovanja. Zmanjšajo razpršitev svetlobe oziroma omogočajo, da se osvetlitev ozadja preklopi skozi svetlobo na zaslon. Uživajte v čudovitih barvah iz katerega koli kota.

S širšim razponom svetlosti odkrijte še nevidene prizore
Quantum HDR tehnologija optimizira vsak prizor z različnimi HDR izrazi. Od najglobljih črnih do najsvetlejših belih odtenkov – opazili boste vse podrobnosti, ki jih je režiser ustvaril v HDR vsebini.

Ko QLED tehnologija poganja resničnost
Samsung inteligentni procesor napaja vaš zaslon za resnično prilagodljivo izkušnjo. Svetlost zaslona in TV zvok se prilagodita vsem pogojem gledanja in vsebini vsakega prizora v realnem času.

In resničnost je vedno lepša
Poslovite se od črnega zaslona in se prepustite QLED Ambientalnemu načinu, ki spreminja uporabo TV-ja. Novi QLED poustvari dekorativne vzorce v vaši dnevni sobi tudi, kadar je izklopljen in vam ponuja uporabne informacije, ki ustrezajo vašemu življenjskemu stilu. Resničnost je, da se sedaj tudi televizor večjih diagonal čudovito zlije z vašim prostorom in ne predstavlja le še ene črne površine. QLED TV omogoča namreč številne možnosti izbire: deljenje posebnih trenutkov na televizorju, lahko je podlaga za umetniško delo, na njem pregledujete najnovejše novice ali pa je enostavno del čudovitega dekorja vašega prostora.

Safety_Main Samsungov ”Safety Truck”, ki voznikom za tovornjaki pokaže, če je cesta prazna galaxy-s10_performance_charging_s 3 ultimativne lastnosti novega Samsung Galaxy S10+, za katere še niste vedeli! cover-1 5 skrivnostnih lastnosti pametnega telefona Samsung Galaxy S10+, ki jih moraš poznati Its_ok_web_07 Prvi bluetooth kasetni predvajalnik na svetu IT’S OK: glasbo bomo znova poslušali na “kasete”! · ·