Samsung QLED TV 2019 s funkcijo Ambientalni način dnevno sobo spremeni v galerijo.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Nova serija televizorjev Samsung QLED TV 2019 bo vključevala popolnoma novo funkcijo Ambientalni način, ki je zasnovana tako, da takrat, ko je televizor izklopljen, prikazuje različne vsebine, vključno s svetovno znanimi umetniškimi deli.

Nova serija Samsung QLED TV 2019 bo vključevala Ambientalni način, ki izboljšuje vsakdanje življenje uporabnikov in jim nudi edinstvene izkušnje pri ogledu vsebin, tudi kot je televizor izklopljen. Uporabniki lahko tako z Ambientalnim načinom dostopajo do različnih vsebin, kot so novice, vreme, fotografije in glasba.

Samsung je med uvajanjem nove funkcije Ambientalni način, ki je že na voljo, sodeloval z nadarjenimi umetniki in tako domove uporabnikov naredil še prijetnejše. Za Ambientalni način so svoj talent tako prispevali Tali Lennox, model in umetnica, ki je znana po svojih abstraktnih oljih slikah in vplivna v modni industriji in Nizozemca Scholten & Baijings, ki sta  ustvarila zbirko različnih umetniških del, ki vsebujejo izdelke iz porcelana in tkanin v elegantnih barvah ter vzorcih.


MetaFly MetaFly: dron, ki ga boste zamenjali za letečo žuželko cover-samsung-buds Samsung Galaxy Buds – resno hud tehnološki izdelek, ki je lahko vaš brezplačno HOLOLENS-2 MWC 2019: Microsoft HoloLens 2, očala združene resničnosti Canon EOS RP Fotoaparat Canon EOS RP: kakovost, popolna za amaterje · ·