Klimatska naprava Samsung Wind-Free
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Gre tudi vam na živce, da vam zaradi klime vseskozi piha in ste sredi poletja prehlajeni? Nič več! S klimatsko napravo Samsung Wind-Free ne boste več imeli opravka z neugodnim neposrednim hladnim zračnim tokom. Ta inovativna klimatska naprava pa ni le na strani zdravja uporabnikov, pač pa tudi proračuna, saj občutno zmanjša račun za elektriko.

Ko pomislimo na Samsung, pomislimo na pametne telefone, tablice in televizorje. A Samsung je še mnogo več. Ste vedeli, da izdeluje tudi vrhunske klimatske naprave? Klimatska naprava Samsung Wind-Free pomeni evolucijo. Ustvarja namreč prijetno ohlajeno ozračje brez nelagodja, ki ga povzroča hladen tok klimatskih naprav.

Temperaturo ohranja s pomočjo inovativne tehnologije hlajenja Wind-Free, ki hladen zrak širi v prostor skozi 21 tisoč mikroskopsko majhnih zračnih luknjic. Energetsko učinkovita klima deluje v dveh načinih. Prostor ohladi z načinom hitrega hlajenja, ko doseže želeno temperaturo, pa to vzdržuje tako, da samodejno preklopi na način z brezvetrjem (zrak se premika manj kot 0,15 m/s), ki za 72 odstotkov zmanjša porabo energije. To omogočata revolucionaren digitalni inverter in tehnologija POWERboost.

PREBERITE ŠE: Samsung Drive: vadba varne vožnje s pomočjo navidezne resničnosti

Edinstvena naprava Samsung Wind-Free ima širši dovod, kar omogoča sprejemanje več zraka hkrati, optimalna širina, kot odvoda, dodatne lopatice in velik ventilator pa zagotovijo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, tako da hlad doseže prav vsak kotiček prostora. Klimo lahko upravljamo na daljavo (uravnavamo temperaturo, pridobimo podatke o dnevni porabi energije ipd.) in sicer prek aplikacije Samsung Smart Home, saj omogoča povezavo z omrežjem Wi-Fi.

Galerija – inovativna klimatska naprava Samsung Wind-Free:

Klimatska naprava Samsung Wind-Free Odpri galerijo

Samsung QLED TV CES 2017: Samsung QLED TV – prihodnost slike Samsung Chromebook CES 2017: prenosnika Samsung Chromebook Plus in Pro z obilo mišic Pametni telefon Samsung Galaxy C7 Pro Samsung Galaxy C7 Pro: C7 prestopil med profesionalce Samsung Notebook Odyssey CES 2017: Igričarski prenosniki Samsung Odyssey – Samsung zaplaval v igričarske vode · · ·