Sandali Eclipse
Utrip mesta · moda

Najtoplejši letni čas se nezadržno bliža. Ali ste že izbrali obutev, v kateri se boste v poletnih mesecih sprehajali po plaži? Če vaš odgovor ni pritrdilen, vam priporočamo, da preizkusite te edinstvene sandale.

Minimalistični sandali Eclipse so namenjeni nošenju na bosih nogah. Inovativna obutev bo uspešno zaščitila vaša stopala pred nevšečnostmi. Oblikovana je tako, da jo lahko uporabite za pohajkovanje, daljše sprehode in tek.

Pri izdelovanju novih sandalov sta sodelovali podjetji Vivobarefoot in Finisterre.

Sandali se lahko pohvalijo s tankim podplatom, ki je odporen na vbode. Nositi jih je mogoče tako na kopnem kot v vodi. Uspešno se bodo spopadli z vsako vrsto površine, na kateri se boste nahajali. Del obutve je tudi zaponka, ki skrbi za to, da je Eclipse na vaši nogi kar se da stabilen.

Ustvarjalci želijo z zanimivim dizajnom uporabnike prisiliti v to, da pri hoji okrepijo stabilizacijske mišice okoli stopala.

Sandali Eclipse s svojo funkcionalnostjo in preprostostjo dobro služijo svojemu namenu. Prav zato jih bodo mnogi uvrstili v svoj ožji izbor poletne obutve. Ali ste med njimi tudi vi?

Galerija – Sandali Eclipse

Sandali EclipseOdpri galerijo
Adidas Trimm Star Adidas Trimm Star: v spomin na leto 1971 GumShoe Gumshoe & Amsterdam: Te superge so narejene iz recikliranega žvečilnega gumija 1b8e2deb689297861366a9a8514714cf Top 12: natikači za letošnje poletje Veganske superge Nat-2 Za vegane: tukaj so superge iz gob!