Foto manipulacije pariških ulice
V zraku · buzz buzz

Sandrine Estrade Boulet je neobičajna ilustratorka, ki svet vidi nekoliko drugače kot ostali. V enem svojih bolj zabavnih projektov tako pariške ulice kombinira s svojo domišljijo. Meša namreč fotografije, ilustracije in urbano umetnost, njene fotomanipulacije pa odsevajo dimenzijo med sanjami in resničnostjo.

Sandrine Estrade Boulet je ilustratorka, ki ji domišljije ne manjka. A svojih idej ne preliva na bel list papirja ali platno, ampak za motiv jemlje fotografije pariških ulic, ki jih dodela s podobami in idejami iz svoje domišljije. Rezultat so igrive in posrečene kombinacije, ki prikazujejo Pariz v povsem novi luči. Preveri, kako je običajen jašek postal parfum, stožec čarovnica na metli, šop trave na pločniku navijačica itd.

PREBERITE ŠE: Domiselne kompozicije: križanje umetniških slik in arhitekture

Foto manipulacije pariških uliceOdpri galerijo
Napačne napovedi genijev Napovedi velikih umov, ki so se izkazale za popolnoma napačne Najlepše podvodne fotografije 2015 Najlepše podvodne fotografije Kombinacije različnih del Domiselne kompozicije: križanje umetniških slik in arhitekture Strastno poljubljanje skozi fotografijo Fotografije parov, ki se strastno poljubljajo ·