Profesionalni preizkuševalec čokolade
V zraku · buzz buzz

Ste siti dela, ki ga opravljate? Potem se morate nujno prijaviti na delovno mesto, ki ga je razpisala družba Mondelez International – v njen portfelj med drugim sodijo znamke, kot so Milka, Barni, Tuc, Halls, Trident, Toblerone in kava Jacobs –, in sicer mesto poklicnega pokuševalca čokolade. Če to ni sanjska služba …

Življenje je sladko. To še posebej velja, če se preživljate kot poklicni pokuševalec čokolade. Sliši se preveč sanjsko, da bi bilo resnično, a prav takšno delovno mesto je razpisala mednarodna družba Mondelez International.

Kaj bodo vaše delovne zadolžitve? Okušanje čokolad in piškotov Milka, Oreo, Prince in Calbury.

PREBERITE ŠE: Pivo s piškoti Oreo – čokoladno pivo z okusom piškotov Oreo

Ob tem je treba dodati, da se boste morali v tem primeru preseliti v Anglijo, točneje v mesto Reading. In kakšne so zahteve? Mondelez International ne zahteva posebnih izkušenj, verjetno pa je samoumevno, da imate radi sladke stvari. Priporočljivo je, da radi pokušate nove stvari, da imate dobro razvite brbončice in ste iskreni.

Srečnež bo imel skrajšan delovni čas, delati bo moral zgolj 7,5 ure na teden, in sicer od torka do četrtka med 12.15 in 2.45.


hurtbae Boleče soočenje prevaranega dekleta s prešuštnikom Beer Bulli Beer Bulli – zavržen VW ”hippie van” bo postal potujoča pivnica Eifflov stolp Eifflov stolp dobiva neprebojni stekleni zid Voda Svalbarði Svalbarði: ”luksuzna voda” s severnega pola za 60 evrov · · · · ·