Lego služba
V zraku · buzz buzz

Si želite, da nikoli ne bi minila tista leta, ko ste se lahko ure in ure brezskrbno igrali s kockami Lego? Morda pa lahko to počnete tudi ‘na stara leta’. Lego namreč išče nekoga, ki bo zanj cel dan sestavljal kocke Lego.

Ste ljubitelj kock Lego? Je tudi za vas sanjska služba, da bi jih lahko cel dan sestavljali in bi vam nekdo za to še plačal? Potem se morate preseliti v angleški Windsor (Berkshire), še prej pa vas mora Legoland Windsor seveda izbrati za delo.

PREBERITE ŠE: Najdražji Lego kompleti na svetu

Tematski park išče nekoga, ki bo zanj sestavljal dizajnerske osnutke. Izbranec bo zaposlen poln delovni čas, imel pa bo številne ugodnosti, kot je 40-odstotni popust na vse izdelke Lego. Žal ljubezen do sestavljanja kock ni dovolj, saj iščejo nekoga z izkušnjami v oblikovanju. Prijavite se lahko tu.

Smučanje po listju Smučanje po listju Samsung Galaxy S8 Samsung po vzoru Appla vzgaja svojo četico ‘vernikov’? BeFunky Collage Če bi bil Mr. Bean v vseh filmih in na vseh slikah Eksperiment s pari Eksperiment: pari iskreno o tem, kaj menijo o sebi in partnerju · · · ·