Najlepši kotički za branje
V zraku · buzz buzz

Ni lepšega, kot če se ob hladnih jesenskih in zimskih dneh s knjigo v roki zavlečemo pod rjuhe ali pa če se ob vročih poletnih dneh zatečemo pod krošnjo, v visečo mrežo ali na plažo v zavetju sence. Beremo lahko sicer kjerkoli in kadarkoli. Za mizo, stoje, na vlaku, na klopci v parku, a ni ga čez udoben kotiček, kjer se lahko odklopite od zunanjega sveta in popolnoma potopite v svoj svet. In če to niso sanjski kotički za branje, kar boste videli v nadaljevanju, potem ti ne obstajajo!

Vsak ima svojo predstavo o sanjskem kotičku za branje, a verjetno se bomo vsi strinjali, da branje v domačih kotičkih, kot jih boste spoznali v nadaljevanju, ustreza opisu sanjskega bralnega kotička. Knjiga je ena tistih stvari, ki v stanovanju ne sme manjkati, saj nam popestri marsikateri dan oz. večer.

PREBERITE ŠE: Družbeni eksperiment: lažne naslovnice knjig z bizarnimi naslovi

Morda spomladi in poleti radi berete zunaj, v parku na klopci, na ležalniku na plaži, na travniku ali kje drugje, a vsak knjižni molj ima tudi doma svoj najljubši kotiček za branje. Oglejte si udobne bralne niše za popoln užitek ob branju, kjer postanete eno s knjigo in kjer se lahko popolnoma zatopite v njen svet. Tisti, zaljubljeni v knjige, se boste v te kotičke v trenutku zaljubili.

Sanjski kotički za branje:

Najlepši kotički za branjeOdpri galerijo
Srbski model - poziranje Ekspresno poziranje srbskega modela, ki je navdušilo svet Učenje sloveščine ameriških diplomatov Tako se ameriški diplomati na veleposlaništvu v Ljubljani učijo slovenščine! Hrana na Instagramu Instagram: hrana z največ hashtagi Behind The Leather - šokantna kampanja neprofitne organizacije PETA, ki nas vse postavlja na zatožno klop Behind the Leather: PETA s šokantno kampanjo s ponarejenimi usnjenimi izdelki · ·