sankuanz-shoes-sneaker-protector-paris-mens-fashion-week-designboom-1800
Utrip mesta · moda

Ko se odločimo za nakup novih čevljev, po navadi komaj čakamo, da jih preizkusimo. Na žalost pa se velikokrat zgodi, da se naše obuvalo hitro poškoduje, kar nas spravi v žalost. K zaščiti čevlja pa lahko pripomorete tudi sami – s Sankuanzovim ščitnikom.

Sankuanzov novi ščitnik je v bistvu čevelj za naše čevlje. Bizarno, kajne?

Dizajner podjetja Sankuanz Shangguan Zhe je osupnil obutveno industrijo s svojo inovacijo. Čeprav se ljudje nismo zavedali, da takšno stvar res potrebujemo, bo marsikomu prišla prav. Ščitniki za superge so novi modni fenomen. Glede na njihov videz jih lahko uvrstimo nekje med sandale in gumijaste čevlje. To pa seveda ne zmanjšuje njihove edinstvenosti.

Kupcem bodo ščitniki na voljo v sklopu Sankuanzove letošnje jesenske kolekcije. Čevelj je svoj predstavitveni debi sicer doživel na pariškem tednu mode, na katerem smo bili priča številnim kreacijam najrazličnejših oblik, barv in vzorcev. Kljub močni konkurenci je veliko pozornosti požel prav Sankuanzov uporaben izdelek.


Best-of-SIHH-Montblanc-Geosphere-Gear-Patrol-2-1940x1300 12 najboljših ur s sejma SIHH 2018 Adidas BVG × EQT 93/17 – vstopnica za podzemno kar na “adidaski” Adidas BVG × EQT 93/17: vstopnica za podzemno kar na “adidaski” adidas-Iniki-Runner- copy Top 10: najboljše superge leta 2017 Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik ·