promo_5_savna_klub_breza
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kako se lahko učinkovito soočimo z zunanjimi in notranjimi pritiski ter izzivi, ki smo jim izpostavljeni? Odgovor na to vprašanje bomo zagotovo našli v Savna klubu Breza, ki nam s svojim novim wellness programom ponuja vse, kar potrebujemo za doseganje vitalnosti, energije ter vsesplošne telesne in umske kondicije.

V Savna Klubu Breza so združili elemente telesne dejavnosti s strokovnimi nasveti o zdravi prehrani s poudarkom na krepitvi vsesplošnega dobrega počutja. Le-to lahko v povezavi z učinkovitimi terapijami, ki vključujejo različne masaže, savne ter bazen, poskrbi za našo popolno sprostitev, zmanjšanje stresa, razstrupljanje in kakovosten življenjski slog. Prepustimo se, da nas v prijetnem butičnem ambientu popeljejo do popolne preobrazbe, zadovoljstva in sproščenosti telesa in duha.

spa concept Jojobino olje: čudež za svilnato mehko polt PicMonkey Collage Noč čarovnic: prelepo grozljive make-up ideje iStock_000039198370_Medium Meditacija za vse skeptike v infografiki Dana Harrisa Smoothiji pripomorejo k izločanju strupov iz telesa in spodbudijo metabolizem. Jesensko sadno-zelenjavni smoothiji, ki spodbujajo presnovo · ·