Ščetka Amabrush
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · zdravje & lepota

Odrasli imamo 32 zob in za ščetkanje naj bi po priporočilih zobozdravnikov porabili vsaj 2 minuti oz. naj bi jih ščetkali, dokler niso čisti. Dvakrat dnevno seveda. No, težko rečemo, da nam ta opravek vzame veliko pomembnega časa, a pri Amabrushu so si vseeno zamislili ščetko, ki bo delo opravila v samo 10 sekundah.

Amabrush, ki so jo razvijali kar 3 leta, je popolnoma samodejno delujoča zobna ščetka. S klikom na gumb aktivirate vibriranje ščetin, ki tako naenkrat očistijo vaše zobe. Zobna pasta priteka skozi mikrokanalčke. Ščetko, ki spominja na zobno zaščito ali ogromen zobni aparat, sestavlja protibakterijski silikon, ki deluje 99,99-odstotno učinkovito. Ob straneh ima nameščene ščetine, tako da celotna ščetka deluje na 3D-način. Je dovolj mehka, da vam ne bo poškodovala dlesni, a dovolj močna za temeljito čiščenje. Vgrajena baterija zadostuje za 28 čiščenj, kar zadošča za približno 14 dni. Kapsula za zobno pasto, ki jo preprosto namestite na ščetko, bo zadoščala za cel mesec in vas bo stala 3 evre, izbirali pa boste lahko med tremi različnimi okusi.

PREBERITE VEČ: ELEKTRIČNA ŠČETKA PHILIPS SONICARE ZA OTROKE: KO ŠČETKANJE POSTANE ZABAVA

Cena za ščetko je samo 5 evrov, jo pa morate zamenjati na vsake pol leta ali celo manj. Za Amabrush so pravkar začeli kampanjo na Kickstarterju.

Galerija: Ščetka Amabrush

Ščetka AmabrushOdpri galerijo
Zvočnik People People, prozoren zvočnik Zvočnik People People: prozoren zvočnik, ki bo vzbujal pozornost Maska SeaSeeker SeaSeeker: podvodna maska za “snap” Token – prstan, s katerim lahko odklenete avto ali nakupujete. Token: prstan, s katerim lahko odklenete avto ali opravite nakup zapestni uri Marko Vučković: zapestni uri Saturn in Void · · ·