Pisarniška spalna mreža Schnap
Utrip mesta · dom

Kolikokrat bi v pisarni najraje za kratko zadremali? Zdaj lahko in to udobno, kajti študent oblikovanja Aqil Raharji iz univerze OCAD University v Torontu je razvil popolni spalni kotiček na delovnem mestu. Visečo mrežo Schnap, ki se montira kar pod mizo!

Kolikokrat se vam v pisarni spi? Verjetno vsak drugi dan. Kratek spanec je lahko osvežujoč, a dostikrat nimate za to pogojev in potem si glavo polovico dneva podpirate z roko, komolec pa leze po mizi kot polž preden z glavo ne udarite ob mizo in se zaveste, da ste za hip zaspali. Rešitev za tovrstne težave je viseča mreža študenta oblikovanja Aqila Raharjoa, ki sliši na ime Schnap.

PREBERITE ŠE: Hydro Hammock – viseča mreža, ki je lahko tudi vroča kopel

Visečo mrežo Schnap lahko s pomočjo objemke montirate kar pod mizo. Vse kar potrebujete je še blazina in morebiti mehka podlaga in že imate ultimativni spalni kotiček na delovnem mestu. Seveda pa pred počitkom za dovoljenje vprašajte šefa, da vas ne zaloti dremati v službi brez privoljenja.

Pisarniška spalna mreža SchnapOdpri galerijo
Tomoko Tomako: pisarniške ”čelade” za nemoteno delo Nosorog Sturlesi Design: nova kolekcija svetil iLLuminite Mygdal: lonec s samovzdrževalnim ekosistemom Mygdal: lonec s samovzdrževalnim ekosistemom Harmonkasti nahrbtnik Melina Melina: nahrbtnik, ki se spremeni v šotor · ·