scorkl-handheld-scuba-tank-27506
V zraku · tehnologija · gadgeti

Se spomnite scene iz Bondovega filma Thunderball, ko si Sean Connery nadene masko in cevko ter se požene v globino morja? Vse je šlo tako gladko in hitro. Zdaj ste Bond lahko tudi vi, le da se vam pod vodo ni treba boriti z zločinci, ampak se lahko navdušujete nad svetom pod gladino. Tudi za vas je prišel čas, da greste v vodo in okusite čar potapljanja.

SCORKL je jeklenka v velikosti bidona, ki jo lahko napolnimo z zrakom kar s tlačilko za kolo. Na vrhu dihalke je tudi ustnik, tako da ne potrebujete ničesar drugega za 10-minutno uživanje pod vodo. Toliko je namreč zraka v njej, ko je povsem napolnjena. Ko se izprazni, jo lahko samo v nekaj minutah napolnite. Če imate pa v bližini morda jeklenko Scuba, pa jo napolnite s priloženim adapterjem celo v nekaj sekundah. Scorkl ima nameščen prvostopenjski regulator ter merilnik pritiska, ki vas ves čas opozarja na količino preostalega zraka. Tlačilka zaradi 4-stopenjskega sistema doseže pritisk kar do 206 barov.

Cene so odvisne od paketa, ki ga želite, in se gibljejo med 180 evri in 535 evri. Poletje je tu, počitnice najbrž že rezervirane, in če vam je ostalo še kaj cekinov, razmislite od Scorklu. Zanj trenutno zbirajo sredstva na platformi za množično sofinanciranje Kickstarter.

PREBERITE ŠE: “SNORKLANJE” – PODVODNI SVET NA DAH

Galerija slik: SCORKL

SCORKLOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Novi iMac Pro (2017): najmočnejši Mac vseh časov 1000-500-citymagazine-cover Novi iPad Pro 10.5 (2017): verjetno najboljši iPad do zdaj Apple HomePod Apple HomePod: Siri ima nov dom 1000-500-citymagazine-cover Logitech MX Master 2S: najboljša miška · · · ·