64575154_2805064306231616_6779230080404420640_n
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija · gadgeti

Spremljanje količine preostalega kisika v jeklenki in drugih pomembnih faktorjev je pri potapljanju nezanemarljivo opravilo. Je nujno, a na žalost v večini primerov postane hitro nadležno – SCUBAPRO Galileo bo odpravil tudi to težavo!

SCUBAPRO Galileo je projekcijski OLED zaslon, ki vam bo prikazoval vse potrebne, in tukaj mislimo predvsem življenjsko pomembne podatke, v vaše vidno polje. Tako ste lahko vedno na tekočem s trenutnimi razmerami in nič več vas ne bo omejevalo pri odkrivanju podvodnega sveta.

Čeprav imate zaslon pred očmi, se vam bo zdelo, da le ta plava kakšen meter pred vami. S preprostim vrtljivim gumbom lahko izbirate med različnimi prikazi, kot je preostali čas pod morsko gladino, različni algoritmi ali digitalni kompas.

Njegova namestitev je enostavna, baterija pa omogoča do 20 ur delovanja z enim polnjenjem. Ko Galilea ne boste potrebovali, ga preprosto ‘zarotirate’ navzgor.

SCUBAPRO Galileo bo potapljanje naredil bolj praktično, predvsem pa varnejše. Poleg vsega ima na voljo še 2 GB pomnilnika, ki lahko shrani več kot 10.000 ur potopov. Lahko ste prepričani, da boste imeli na voljo obilico podatkov za obdelavo.


Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur BeFunky-collage (32) Soapack: ta razkošna embalaža za šampone je v celoti izdelana iz mila Window Solar Charger: plošča, ki s pomočjo sonca polni tvoje naprave Window Solar Charger: plošča, ki s pomočjo sonca polni tvoje naprave Magnetips: magična pisala, ki se med seboj privlačijo Magnetips: epska magnetna pisala, s katerimi se lahko tudi igraš