cover-mocna-osebnost
V zraku · odnosi

Velikokrat se počutimo osamljene in nezaželene, čeprav ni z nami v osnovi čisto nič narobe. Močni in globoki ljudje so marsikdaj za preostale zastrašujoči.

Če se tudi vi velikokrat počutite nerazumljeni in zapostavljeni, vam lahko ta članek pomaga priti do odgovorov. Oziorma vam pokaže ali ima vaša osebnost znake močne in globoke osebe.

Si radovedna oseba.

Večplastne osebnosti so po navadi zelo radovedne. Brez zadržkov postavijo cel kup vprašanj ter se držijo pravila, da so lahko le odgovori neumni.

Si odkritosrčen.

Odkritosrčnost je vedno redkejša lastnost. Globoke osebnosti so včasih prav boleče in brezkompromisno neposredne in odkrite. In to prisotnim pogosto ni všeč.

Tvoje ambicije so močne.

Drugi se pogosto bojijo ljudi, ki imajo jasno začrtane cilje in močne ambicije. Roko na srce, to je precej strašljivo – še posebej za posameznike, ki so nekoliko izgubljeni.

Iščeš globoke odnose.

Danes postajajo odnosi vedno bolj površinski – z razmahom družbenih omrežij in pametnih telefonov toliko bolj. Močne osebnosti pa si želijo tudi globokih in pristnih odnosov.

Ne bojiš se intime.

V svojih odnosih z bližnjimi se ne bojiš pokazati svoje ranljive plati. Znaš izražati čustva in biti intimen.

Veš, kdaj se nekdo le igra s tabo.

Če si v stiku sam s sabo, ti je jasno, kje so tvoje meje in kaj pričakuješ od drugih ljudi. Jasno ti je, kdaj se nekdo s tabo zgolj igra, in temu hitro narediš konec.

Si čustven.

Globoka osebnost je nujno v stiku s svojimi čustvi. Do svojih bližnjih nisi hladen in se jih ne izogibaš, temveč jim rad pokažeš, kako se počutiš in zakaj.

Si strasten.

Globoka osebnost zna pokazati entuziazem in strast za stvari in osebe, ki jo ganejo.

Razumeš, da moraš poskrbeti zase.

Čeprav veliko časa in energije nameniš ostalim, ti je popolnoma jasno, da moraš poskrbeti tudi zase. Ko čutiš, da imaš prazne baterije, brez slabe vesti narediš vse potrebne korake, da ponovno vzpostaviš ravnotežje.


shutterstock_292678880 Če ima človek dobro srce, a je izgubil vero vate, je konec! Ko to ni več to: 3 resnice, zakaj se zakon po dolgem razmerju lahko hitro konča Ko to ni več to: 3 iskreni razlogi, zakaj se zakon po dolgem razmerju lahko hitro konča cover-seks-odnos-količina Seks v partnerstvu res ni vse? Ali pač? cover-inteligenca Astrološki znamenji z največjo izmerjeno inteligenco – IQ