ezgif.com-webp-to-jpg
Utrip mesta · mobilno

Nekateri si zabavo na morskih valovih privoščijo z vodnim skuterjem, drugi pa z gumijastim čolnom. To sta namreč dve najbolj dostopni ‘navtični’ zabavi, ki si ju lahko privošči občutno več ljudi kot pa razkošje večmetrskih luksuznih jaht. In kaj se zgodi, če se vodni skuter in gumenjak združita v eno?

Seakart 335 bi lahko opisali kot hibrid med gumijastim čolnom in vodnim skuterjem. Zaradi edinstvene zasnove tako ponuja posebno vrsto zabave na morskih valovih. Ima dovolj prostora za 5 ljudi, poganja pa ga Yamahin motor. Seakarta upravljamo prek volana, zaradi česar je manevriranje še preprostejše. Napihljive stranice nudijo plovilu dodatno oporo, zaradi česar ga je skoraj nemogoče prevrniti in je tako primeren tako za mirno kot tudi za razburkano morje.

Seakart omogoča kar nekaj individualizacije, da bo imel lahko vsak kupec takega, kot si sam želi. Obstaja več barv za napihljive stranice kot tudi več barv oblazinjenja, seznam vse dodatne opreme pa je še zelo dolg. Seakart bo prišel prav za dnevno zabavo z družino, kot pomožno plovilo na večji jahti ali za adrenalinski pobeg z najboljšimi prijatelji.

Aston Martin DBS Superleggera Aston Martin DBS Superleggera: Aston Martin, ki mu ni para BMW i Vision Dynamics 22 osupljivih avtomobilskih novosti za leto 2020 Ethec Ethec: električno motorno kolo, ki postavlja nove standarde Byton K-byte Concept Byton K-byte: še korak bližje avtonomni vožnji · · · · ·