Seat Ateca FR
Utrip mesta · mobilno

Seat je za športnega tereca Seat Ateca predstavil paket opreme FR. V modelu Seat Ateca FR se oblikovno kažejo obrisi prihajajoče najzmogljivejše Atece Cupra. Četrto izvedenko Atece bo Seat predstavili na majskem mednarodnem avtomobilskem salonu v Barceloni.

Seat Ateca je dobila športni paket FR, ki je zvezda stalnica v Seatovi ponudbi. V tej različici je dobila serijska 18-palčna kolesa (z doplačilom so na voljo tudi 19-palčna), usnjen večfunkcijski športni volan z rdečimi šivi (ti so tudi na prestavni ročici in sedežih), oblazinjenje iz alkantare, športna sedeža, aluminijaste vstopne letve in pedala, blatnike v barvi karoserije in stranske pragove. Seat Ateca FR je mešanica športnosti in dinamičnosti, za katero Španci niso sklepali kompromisov pri udobju.

PREBERITE ŠE: Nova Seat Ibiza (2017) – Leonova mlajša sestra

Na voljo bo sistem za dinamično uravnavanje podvozja (DCC), prav tako za progresivno krmiljenje. Seat Ateca dobiva novi dvolitrski motor TSI z močjo 190 KM (140 kW), moč na kolesa (štirikolesni pogon 4Drive bo doplačljiv) pa bo prenašal sedemstopenjski dvosklopčni samodejni/ročni menjalnik DSG. Ostali bencinski in dizelski motorji EU6 bodo imeli razpon moči od 150 do 190 KM (110 do 140 kW).

Galerija – Seat Ateca FR:

Seat Ateca FROdpri galerijo
Rekordni zbor električnih vozil Največji zbor električnih vozil v zgodovini Citroën Type H 70th Anniversary Citroën Type H 70th Anniversary: obujeni avtomobilski pujs Električni snowboard Leif Električna rolka Leif – ”snowboard” za ceste ali ko asfalt postane sneg Stig podrl svetovni rekord s predelanim avtomobilčkom za zaletavanje iz šestdesetih. Stig z avtomobilčkom za zaletavanje podrl hitrostni rekord · · · · · · ·