Seat Mii
Utrip mesta · mobilno

Po mestnem jedru se avto pozna, bi lahko rekli. Kajti še tako velik in luksuzen avto nam tam, med ozkimi in tlakovanimi uličicami, prav nič ne pomaga. V tem okolju se najbolje znajde nekaj aktivnega, dinamičnega in prilagodljivega. Če izpolnjuje še vizualni kriterij, je izbira popolna.

Potep po mestnem jedru? Zakaj pa ne! Seat Mii je ravno prav majhen, da se prilega na še tako majhno parkirišče, kljub temu pa vanj lahko spravimo vse in še več, je izjemno priročen, vitalen in narejen za tiste, ki uživajo v življenju na vso moč. Rdeči Seat Mii se prilega ljubiteljem flamenka, rumen aktivnim popotnikom, v črnem se odpeljemo na večerni koncert, v belem ali srebrnem pa na vikend sproščanje. Za piko na i je Seat s prenosnim sistemom razvil nov, revolucionaren sistem, ki s številnimi funkcijami zagotavlja še več zabave z enim samim pritiskom gumba!

Seat Mii je hkrati ravno prav dinamičen, da spretno manevrira med mestnimi ulicami, za večjo varnost pa poskrbi sistem Safety Assist. Ker so mesta spontana, je Seat prilagodljiv s funkcijo samodejnega zaviranja v sili. Sistem prepozna ovire na cesti, samodejno zavira in tako pri hitrosti do 30 kilometrov na uro preprečuje trke. Njegova dinamika se kaže tudi v notranji opremi. Z navigacijskim sistemom in tehnologijo Bluetooth uporabnik vedno ve, kje se nahaja, vse informacije pa se mu prikazujejo preko zaslona.

Vse to si lahko aktiven urbani uporabnik privošči že za 76 evrov na mesec. Toliko namreč znaša mesečni obrok, ki ga plačujemo šestdeset mesecev in si tako odpremo pot do najbolj dinamičnega in prilagodljivega prijatelja na cesti.


2013_volvo_coupe_concept_9_1024x768 Privlačna oblika novega Volva Concept Coupé Peugeot-308_2014_1600x1200_wallpaper_011.jpg Peugeot 308 – zmagovita številka francozov Renaylt Captur // urbani križanec Renault Captur – urbani križanec renault-captur-officially-revealed-photo-gallery_2.jpg Renaultov mali križanec Captur · ·