Seat Mii by Cosmopolitan
Utrip mesta · mobilno

Španska avtomobilska znamka Seat se je povezala z uredništvom in bralci ženske modne revije Cosmopolitan ter ustvarila posebno serijo mestnega palčka Seat Mii, Seat Mii by Cosmopolitan, ki je rezerviran samo za ženske! Zakaj Cosmopolitan? Ker nihče ne pozna bolje žensk kot Cosmopolitan! S tem Seat nadaljuje modna sodelovanja, ki ga je začel s posebno serijo vozil Mii by Mango. Seat Mii by Cosmopolitan bo na voljo v dveh barvah (vijoličasti in beli) in bo ponujal dodatke, ki naj bi zadovoljili vsakdanje ženske potrebe.

Ženske, pozor! Seat in revija Cosmopolitan sta ustvarila avtomobil samo za vas! Seat Mii by Cosmopolitan je odet v vijoličasto (Violleto) ali belo barvo (Candy White), medtem ko sta vzvratni ogledali delno v barvi šampanjca, platišča pa črno-srebrna, premazana z bisernim lakom. Žarometi so v obliki črtala za oči. Zunanje barve se je v veliki meri nalezla tudi notranjost (enake barve kot karoserija so tudi zgornji del armaturne plošče, vrata, volan in delno tudi sedeži, oblazinjeni z alkantaro, detajli, kot so zračniki, pa so v barvi šampanjca). Na pragovih se nahajajo aluminijaste ploščice z napisom Cosmopolitan Loves Mii.

Avto pa ni le vizualno zapeljiv, ampak tudi uporaben. Kot so dejali pri Seatu in Cosmopolitanu, ženske na avto gledajo kot na podaljšek sebe. Želijo nekaj dinamičnega, okretnega, nekaj, kar je preprosto voziti in parkirati, hkrati pa želijo avto, ki je stajliš, kul in se poda njihovi osebnosti. Vse to je Seat Mii by Cosmopolitan.

PREBERITE ŠE: Seat Ateca – prvi suv španskega Seata

Če je Mii by Mango izstopal s posebnim blagom na sedežih in posebnimi predpražniki ter obešalnikom pred sovoznikom za obešanje torbice, pa bo Seat Mii by Cosmopolitan naslavljal tudi vožnjo (seveda obešalnik za torbice ne izostane, prav tako ne ogledalo na senčilu). Med drugim bo pomagal pri speljevanju v klanec, parkirni senzorji, ki so sicer na seznamu dodatne opreme, pa bočnemu parkiranju. Gnali ga bodo trije motorji med njimi 1-litrski atmosferski motor V3, ki zmore 75 KM (55 kW). Moč na kolesa bo prenašal 5-stopenjski ročni/avtomatski menjalnik.

Poprečna poraba vozila bo znašala 4,4 l/100 km, na kilometer pa bo v ozračje izpustil 102 grama CO2. Opremljen bo tudi z brezžičnim polnilnikom. Prednaročiti ga bo moč v prihajajočih mesecih, v prodajne salone pa bo zavil na začetku leta 2017.

Seat Mii by Cosmopolitan:

Odpri galerijo

shutterstock_468271937 Kako lahko v Ljubljani preživite brez avtomobila? Mercedes-Benz E - All Terrain Mercedes E-razred All-Terrain: Bergdoktor ima novega Letrons je pravi Transformer. Letrons: ta BMW je resnični Transformer! Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster: v družini GT zapihal (svež) veter · ·