hotstuff_seed_turntable
V zraku · tehnologija

Retro ali vintage videz je v bistvu že ves čas v modi. Težko bi to sicer dejali za gramofone, a kot kaže, zadnja leta doživljajo pravi preporod in zdaj že težko najdemo veliko glasbeno ime, ki ne izda albuma še na vinilki. Predstavljamo vam Seed, z vso moderno tehnologijo opremljen gramofon, ki je videti, kot da je 40 let ležal v omari na podstrešju.

Seed je precej glasen večfunkcijski hi-fi sistem za predvajanje vinilnih plošč, s katerim lahko predvajate glasbo tudi prek brezžične povezave z drugih naprav. Povežite se prek Bluetootha, Airplaya ali Wi-Fi-ja in prek različnih glasbenih platform predvajajte, kar vam srce poželi. Prek izhodov RCA, SPDIF, AUX  lahko Seed povežete tudi z drugimi avdiosistemi. V ohišju se skrivajo ojačevalec ter po dva 1-palčna visokotonca ter 4-palčna basovska zvočnika, na vrhu pa kartuša Audio Technica AT3600 Hi-Fi MM. Za kakovosten zvok tudi pri višjih glasnostih so vgradili tritočkovni vzmetni sistem, ki  plošči in gramofonski ročki omogoča delovanje brez tresljajev.

PREBERITE ŠE: GRAMOFON SPINBOX – NAREDI SI SAM SVOJ GRAMOFON

S 70 W izhodne moči boste lahko precej močno jezili sosede, če boste tako hoteli, seveda. Za celoten paket, v katerem so gramofon, daljinski upravljalec, gumijasta podloga za plošče in aplikacija Seed MP, boste odšteli dobrih 650 evrov. Za gramofon trenutno zbirajo sredstva na platformi za množično sofinanciranje Kickstarter.

Galerija slik: Seed, vintage gramofon, ki to ni

Seed, vintage gramofon, ki to ni.Odpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Vintage Applovi športni copati zdaj na dražbi shutterstock_332274041 Googlov zlovešč načrt očiščenja spleta z adblockerjem, vgrajenim v Chrome, bo ‘ubil’ ⅔ slovenskih medijev citymagazine-cover Čistilnik zraka za kolo citymagazine-cover IKEA: V Ikeo že to jesen prihaja pametni dom · · ·