Segway Drift W1
Utrip mesta · mobilno · V zraku · tehnologija

Segway se je soočil s priljubljenim ‘kotalkanjem’ in ga na novo ‘izumil’. S predstavitvijo Segway Drift W1 smo tako dobili povsem novo kategorijo e-kotalk.

Nova pogruntavščina Segway Drift W1 uporablja že zelo dobro poznano tehnologijo lovljenja ravnotežja in gre pravzaprav za ‘hoverboard’, ki je bil razdeljen na dva dela. Pri Segwayu so si zadali nalogo, da bodo vzeli koncept tako imenovanih rolerjev in kotalk ter jih združili s svojim pojmovanjem mobilnosti in vrhunskim inženiringom.

Črno-beli e-rolerji so oblikovani tako, da jih je lahko prenašati, ko se z njimi ne vozimo. So majhni, lahki, s pnevmatikami, ki še dodatno pripomorejo k stabilnosti. E-rolerji so narejeni iz kakovostnih materialov, tudi takih, ki preprečujejo, da bi nam noga zdrsnila, ko stojimo na napravi. Segway Drift W1 je še ena izmed domiselnih pogruntavščin tega podjetja, za katero se bo spet obračalo veliko število radovednih mimoidočih.

McLaren 600LT McLaren 600LT: na otoku spet nekaj strupenega Helyx Helyx: kolo, ki omogoča več nadzora vespa Vespa Primavera Yacht Club in Notte: posebni izdaji ob 50. obletnici Audi A4 Audi A4: vizualno skorajda enak, a vendarle nadgrajen · · ·