shutterstock_583263517
V zraku · odnosi

Na srečo vama ni treba žrtvovati vrhunca, kadar sta preveč utrujena (ali lena), saj obstaja kar nekaj položajev, ki vama ga bodo pomagali doseči! Pri tem pa vama bo še udobno!

5 poz, ki jih poskusita, ko sta utrujena ali lena …

Žlička z razprtimi nogami

Spolni odnos v poziciji žličke je nedvomno za lene, a po navadi ženske v tej pozi težje dosežejo vrhunec. Namesto tega raje spremenite pristop, tako da ženska leži na hrbtu, partner pa na boku. Razprite noge v položaj raka in jih premaknite do svojega partnerja. S tem boste lahko tudi same poskrbele za stimulacijo.

Položaj ‘ploski’ doggy

Ta položaj omogoča, da se ženski stimulira G-točka in vse, kar morate narediti, je, da ženska leži na trebuhu, noge pa da skupaj. Partner naj poklekne čez njene noge in vstopi od zadaj.

Dvignjen misijonarski položaj

Misijonarski položaj nima ravno ugleda kot eden najbolj seksi položajev. A s to različico lahko stereotip obrnete na glavo. Ženska naj se uleže na hrbet in medenico podpre z dvema blazinama. Partner naj gre v navadni misijonarski položaj!

Bodita pozorna, da bo ženska sramna kost poravnana z medenico partnerja. In rezultat? Boljša stimulacija G-točke, klitoralna stimulacija in boljši vrhunec.

Lotus

Ko partner sedi, se ženska usede nanj tako, da ga gleda. Ravno zaradi tega je to eden izmed intimnejših položajev pri spolnosti. Zagotovo gre za kar počasen odnos, zato bo najbrž trajalo dlje, da boste dosegli vrhunec. A je vsekakor vredno.

Vzajemna masturbacija

Gledanje partnerja, kako se samozadovoljuje, zna biti seksi. Ker pa je to intimno dejanje, boste na začetku najbrž nekoliko sramežljivi. Če želite pomiriti živčnost, s svojim partnerjem pred tem komunicirajta in povejte mu, kaj vas vzburja, hkrati pa poslušajte, kaj je tisto, kar vzburja njega.

Če rada razpravljata o fantazijah, poskusita dirty talk. Morda pa potrebujeta tišino, tudi to je v redu. Ne glede na to, kaj bosta poskusila, poskrbita, da ohranita očesni stik, saj bo tako vse skupaj še bolj vroče.

Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju clarisse-meyer-LxeMu7V0-mQ-unsplash Sta kot rit in srajca: 6 razlogov, zakaj je tvoja sestrična tudi tvoja najboljša prijateljica 5 načinov, kako ženski orgazem pozitivno vpliva na vajin odnos 5 načinov, kako ženski orgazem pozitivno vpliva na romantični odnos Stopnja vaše inteligentnosti je lahko razlog, zakaj ne najdete ljubezni. Stopnja vaše inteligentnosti je lahko razlog, zakaj ne najdete ljubezni · · · · ·