Etui za pametni telefon Selfly
V zraku · tehnologija · gadgeti

Večina izmed nas ima telefon v etuiju. To je tudi Selfly, ki pa ni običajen etui, saj ima v ohišju dron. Če mislite, da boste za svoj telefon zato potrebovali orožni list, se motite, saj etui v debelino meri zgolj 9 milimetrov.

Popularnost dronov je v zadnjih letih skokovito narasla, cena pa je tista, ki jim preprečuje masovni preboj. Selfly je etui za pametni telefon, ki prenaša dron, ki ga ni treba upravljati, saj leti samostojno, prav tako je na voljo po dostopni ceni. Omogoča, da posnamete edinstvene posnetke, ki vam prej niso bili dosegljivi.

PREBERITE ŠE: Pravi zajčki kot ovitek za pametni telefon

Etui v debelino meri zgolj 9 milimetrov, kar pomeni, da boste lahko telefon še vedno prenašali v žepu. Z aplikacijo Selfly dronu pred vzletom naročite, kakšne vrste posnetek želite oz. iz kakšne perspektive naj snema/zajema posnetke, ki jih lahko pozneje znotraj aplikacije obdelujete. Dron lahko s pomočjo telefona upravljate tudi sami.

Galerija – Selfly:

Etui za pametni telefon SelflyOdpri galerijo

Pametna ura FlySentinel FlySentinel: slovenska pametna ročna ura za pilote NVX 200 Nazaj v preteklost: Invoxia NVX 200 – ko pametni telefon postane vrvični telefon Hushme CES 2017: Hushme – maska za usta, ki zaduši vaš telefonski pogovor Super Retro Boy Vrača se kultni Game Boy – njegova reinkarnacija sliši na ime Super Retro Boy · · · · · ·