Sergey Brin
V zraku · buzz buzz

Ime Sergey Brin v svetu morda ni tako zveneče kot Bill Gates ali Mark Zuckerberg, a ko dodamo, da gre za soustanovitelja podjetja Google, veste, da gre za nekoga, ki je v marsičem spremenil naš način življenja. In ko smo ravno pri življenju; Brin, ki je po rodu Rus, prebiva in dela pa v ZDA, živi zelo nenavadno življenje.

Sergey Brin je 42-letni računalničar in poslovnež in bolj znan kot soustanovitelj Googla (skupaj z Larryjem Pageem sta ga ustanovila v garaži Susan Wojcicki). Kljub številnim milijardam, do katerih se je dokopal, Brin ostaja na realnih tleh in se včasih zapelje tudi s podzemno železnico.

Leta 2007 se je na Bahamih v potapljaški obleki poročil z Anne Wojcicki (lani sta se ločila), sestro Susan Wojcicki, prijateljuje z žvižgačem Edwardom Snowdnom in rad nosi čevlje brez nogavic.

PREBERITE ŠE: Če bi bil Google ženska

V nadaljevanju izveste še številna druga zanimiva dejstva iz življenja soustanovitelja Googla.

Nenavadno življenje Sergeya Brina:

7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti Hoja po vrvi v petkah Faith Dickey: hoja po vrvi v visokih petkah Kako pravilno natočiti pivo? Pivo: kako pravilno natočiti pivo iz steklenice/pločevinke? Oglas za zavarovalnico Nizozemska zavarovalnica z oglasom, ki te bo nasmejal do solz ·