5b20f991-c924-4dc4-9a61-e52ef1dd660a..crop_1200x630_0,62.preview.format_jpeg.inline_yes
V zraku · buzz buzz

Lucy in Maria Aylmer sta osemnajstletnici iz Gloucesterja. Nista le prijateljici ali sestri, Lucy in Maria sta dvojčici. Izmed petih otrok, ki so se rodili v njuni družini, so ostali otroci tipična mešanica lastnosti kavkaškega očeta in jamajške matere, medtem pa sta Lucy in Maria pravo nasprotje: Lucy ima svetlo polt in rdečkaste lase, Maria pa temno polt in temne lase. Precej neverjetno za dvojčici, kajne?

“Nihče nama ne verjame, da sva dvojčici: jaz sem bela in Maria je črna””, potarna Lucy. “Tudi, če se oblečeva popolnoma enako, ne izgledava niti kot sestri, kaj šele dvojčici.”
Britanski dvojčici sta se tako razvili iz dveh ločenih jajčec. Za medrasni par, ki pričakuje dvojčka je možnost, da bosta dvojčka imela različno barvo kože, ena proti petsto.
Sestri Aylmer sta na svojo edinstvenost zelo ponosni, saj njuna drugačnost vez med njima le še bolj krepi.

PREBERITE ŠE: Srhljivo prelepe fotografije islandskih dvojčic

V galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij sester dvojčič Aylmer, ki sta popolnoma različni.

Lucy in Maria AylmerOdpri galerijo
skok Valerij Rozov izvedel prvi BASE skok z najvišje afriške gore Kilimandžaro cover-amelija “Amelia And The Animals”: Serija fotografij male ljubiteljice (eksotičnih) živali PicMonkey Collage Kultni disko klub Studio 54: fotografije, ki pričajo o hedonizmu v poznih sedemdesetih Okolju prijazni grobovi-plodovi, iz katerih zrastejo drevesa. Pozabite krste, tukaj so biorazgradljive pogrebne kapsule, iz katerih zrastejo drevesa