Sestrska vez je VSE: 5 situacij, ko je sestra POMEMBNEJŠA od tvojega dragega
V zraku · odnosi

Sestrska naveza je lahko tako močna, da druga drugi presojata, ali je vajin nov partner dober ulov ali ne. A s prihodom sveže ljubezni v življenje se pogosto sestrska naveza tudi poruši, saj želite čim več časa preživeti z ljubljeno osebo. Če boste kdaj v dvomih, kdaj morate sestro postaviti pred svojega partnerja, so tukaj nekateri trenutki, ko bo čas, preživet z njo, zlata vreden.

Osnovno pravilo sestrskih odnosov je, da bi morali za vsako ceno biti tu in zdaj druga za drugo.

5 situacij, ko je sestra POMEMBNEJŠA od tvojega dragega …

1. Ko potrebujete moralno podporo pred pogovorom s starši o nečem pomembnem.

Vsi se verjetno spomnite situacij, ko ste morali staršem povedati nekaj, za kar ste vnaprej vedeli, da jih bo vrglo s tira. Hektično ste v sobi premišljevali, kdaj je pravi čas, kako jim boste povedali in kako se bodo odzvali. Ko ste v takšni situaciji, so sestrini nasveti več kot dobrodošli – ker se ne nahaja v isti situaciji, kot se nahajate vi, bo s trezno glavo pripravila najboljši govor, ki bo starše spravil še v smeh.

2. Ko ste razpoloženi za nepozabno zabavo.

Neštetokrat se zgodi, da želite iti na zabavo, a ravno takrat se nikomur ne ljubi. Takrat je sestra najboljša družba, saj se najbolje poznata, zato bosta lahko šli v bar, ki vama je obema všeč, se smejali, morda tudi nehote osramotili in plesali dolgo v noč, kot da je plesišče samo vajino.

3. Ko sestra potrebuje pomoč na slabem zmenku.

S sestro se najbolje poznata, zato boste takoj znali prepoznati, kdo je pravi moški zanjo – ko se sestra opravi na zmenek z moškim, a gre ta po zlu, ste ravno vi v pravem trenutku na pravem mestu, da jo rešite nadaljnjega mučenja. Slabi zmenki so grozni, a se pač zgodijo.

4. Ko se skregate s partnerjem.

Kdo vas lahko pomiri in vam da boljše nasvete kot vaša sestra. Če je iskrena, vas bo opozorila na njegove, a tudi vaše napake. Pogovor vas bo sprostil in vam odprl oči, lažje pa se boste tudi pobotali s partnerjem, saj boste razumnejše razmišljali.

5. Ko sprejemate POMEMBNO odločitev.

Velike odločitve so stresne za vsakogar. Če ob sebi nimate nikogar, komur bi povedali o svojih velikih planih, je včasih težko sprejemati odločitve brez posveta. Sestrini nasveti vam bodo vedno prišli prav, ker bo podala prvo sodbo, na osnovi katere boste razmislili, ali je vaša ideja sploh smiselna. Pomembno pa je, da veste, da imate, karkoli storite, sestro ob strani.

shutterstock_1465505357 Bik bi čutnost, dvojčka smisel za humor, škorpijon inteligenco: to so nefizične stvari, ki pritegnejo vašega partnerja! yoann-boyer-156510-unsplash Če nekdo na papirju daje dober vtis, še ne pomeni, da je tudi pravi zate Ključna vedenja, ki ti izdajo, ali si ob iskreni ali neiskreni osebi Ključna vedenja, ki ti izdajo, ali si ob iskreni ali neiskreni osebi Nisi jo želela poslušati: 4 mamini nasveti, ki so bili še kako RESNIČNI Nisi jo želela poslušati: 4 mamini nasveti, ki so bili še kako RESNIČNI ·