Muzikal She Loves Me bodo preko spleta prenašali v živo
Kulturni izbor · odri

Ni vam treba potovati v New York, da si broadwayski muzikal ogledate v živo. 30. junija 2016 boste to lahko storili iz udobja domačega naslanjača. Tedaj je namreč na sporedu muzikal She Loves Me (Ljubi me), ki bo sploh prvi broadwayski muzikal, ki ga bodo v živo prenašali prek spleta!

Z nagradami tony večkrat nagrajeni muzikal iz leta 1963 She Loves Me (Ljubi me), ki ga je obudilo podjetje Roundabout Theater Company, bo prvi broadwayski muzikal, ki ga bodo v živo prenašali prek spleta. V glasbeni komediji v glavnih vlogah nastopata Tonyjeva zmagovalka in nominiranec Laura Benanti in Zachary Levi.

PREBERITE ŠE: Živijo, v živo: mlade glasbene skupine vas bodo navduševale interaktivno

Muzikal She Loves Me je na Broadwayu pravi ljubljenec občinstva, zato so se organizatorji odločili, da ga gledalcem ponudijo tudi prek spleta, kar je omogočil BroadwayHD.com. Seveda ogled ne bo brezplačen. Za karto bo treba odšteti 9,99 ameriškega dolarja, na voljo pa bo tudi ena ponovitev, če se dogodka ne boste mogli udeležiti tisti dan v živo! S to potezo želi Broadway približati svoje predstave širši množici, pri tem pa ni edini, saj se poskušajo tudi druga gledališča do novega občinstva prebiti prek spleta. Prvič bodo broadwayski muzikal v živo prenašali 30. junija 2016.

Muzikal She Loves Me se bo v zgodovino zapisal kot pri s slovitega Broadwaya, ki ga bodo prek spleta prenašali v živo.Odpri galerijo

13340290_10208394851282942_1593505593954394225_o Celovečerna drama Interpretacija sanj Alexandra McQueera Maša Kagao Knez: Momentum – Avenija ujetih trenutkov Maša Kagao Knez: Momentum – avenija ujetih trenutkov Komedija: The Umbilical Brothers - The Rehearsal Komedija: The Umbilical Brothers – The Rehearsal Balet: Alonzo King LINES Ballet Balet: Alonzo King LINES Ballet · ·