Kopalniška omarica Shlocker
Utrip mesta · dom

Si deliš stanovanje z enim ali celo več cimri? Se tudi tebi dogaja, da nekdo stalno uporablja tvoj šampon, tvojo zobno pasto ipd. brez tvojega privoljenja/vedenja? Potem je čas, da si omisliš Shlocker, toaletno omarico za tuš s trištevilčno ključavnico. Tako tvojih higienskih izdelkov nihče ne bo mogel uporabiti, ne da bi te za to lepo prosil.

Gre tudi tebi na živce, da tvoj/-a cimer/-ra stalno uporablja tvoj šampon, tvojo zobno pasto, tvojo kremo za roke, tvoj balzam za lase? Bath & Bodyworks ima rešitev zate! Shlocker, toaletno omarico za tuš s ključavnico, v kateri boš lahko shranil/-a vse potrebne kopalniške izdelke brez skrbi, da bi bili uporabljeni brez tvoje privolitve/vednosti, razen seveda, če cimer/-ra pozna kombinacijo trištevilčne ključavnice.

PREBERITE ŠE: Bike Planters: vazice za kolo

Za montažo Shlocker omarice ne potrebuješ orodja, saj se na površino prisesa. Naročiš jo lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter, zanjo pa je treba odšteti (preračunanih) 22 evrov.

Kopalniška omarica ShlockerOdpri galerijo
Svetila, ki odsevajo like iz Vojne zvezd Svetilke kot liki iz Vojne zvezd Pisarniški stol Porsche 911 Pisarniški stol Porsche 911: najbližje, kar boste prišli sedenju v Porscheju! Shoeblox - vertikalno stojalo za čevlje Shoeblox – magnetno vertikalno stojalo za čevlje Bike Planters - vazice za kolo Bike Planters: vazice za kolo ·