Pivo Shower Beer
V zraku · buzz buzz

Petje pod tušem je stalna praksa. Da pa pod tušem pijemo pivo? Tovrstno početje je nedavno postalo prava spletna senzacija, agencija Snask in pivovarna Pangpang pa sta to izkoristili in izdelali ‘tematsko’ pivo, namenjeno uživanju pod tušem. Imenuje se Shower Beer.

Pitje piva med tuširanjem je poleti postala prava uspešnica. Ni težko ugotoviti, zakaj. Tako tuširanje kot pitje piva marsikoga sproščata, saj zmanjšujeta stres in napetost, zato kombinacija ni tako napačna ideja, kot se morda zdi na prvi pogled.

PREBERITE ŠE: Belgijsko pivo je postalo svetovna kulturna dediščina

Pivo Shower BeerOdpri galerijo

Da pa ne boste uživali kar kateregakoli piva pod tušem, sta oglaševalska agencija Snask in pivovarna Pangpang izdelali pivo Shower Beer, ki je neposredna posledica spletnega fenomena (glej fotografije spodaj). Je sploh prvo pivo izdelano posebej za to priložnost. In v čem se razlikuje od klasičnega?

V resnici v ničemer. Gre za pivo Pale Ale (10 % alkohola), je pa res, da prihaja v majhnih stekleničkah (1,8 dcl), kar je ravno prav, da naredite tiste tri požirke med tuširanjem.

Galerija – pitje piva pod tušem:

Pitje piva pod tušem je postalo pravi fenomen tega poletja.Odpri galerijo
gallery_movies-anchorman-08 Zakaj bi morali spati v hladni spalnici? Najlepši posnetki z droni 2016 Najboljše fotografije iz zraka 2016, posnete z droni Ognjemeti 2017 Novo leto 2017 – najlepši ognjemeti po svetu ob praznovanju novega leta Najbolj popularni tatuji 2016 Najbolj priljubljeni tatuji 2016 – najbolj ‘in’ v letu 2016 · ·