reunion_pivnica_telefoni
V zraku · odnosi

Pivovarna Union bo v sodelovanju z agencijo Pristop in digitalno agencijo Renderspace v prihajajočem letu lansirala mobilno aplikacijo, ki bo promovirala druženje s prijatelji brez uporabe telefona. Ob pogledu po kavarnah, lokalih, celo fitnesih je več kot polovica oseb na svojih mobilnih telefonih.

Namesto da bi izkoristili čas s prijatelji za klepet, zabavo, naklepanje skupnih pobegov v naravo, pa ta čas raje namenijo svojemu najboljšemu prijatelju, ki pa to ne bi smel biti – mobilnemu telefonu.

V ta namen bo Pivovarna Union kmalu lansirala mobilno aplikacijo RE:UNION. A ta bo povsem v nasprotju z drugimi aplikacijami, saj bo uporabnike v času druženja s prijatelji nagrajevala za neuporabo telefona. Ko se bosta prijatelja v Pivnici povezala in odločila, da je čas za RE:UNION, bosta odložila telefone na mizo z zaslonom obrnjenim navzdol. Aplikacija bo začela odštevati 30 minut, v katerih pa uporabnika ne smeta uporabiti telefona. Če jima to uspe, bosta oba nagrajena s kuponom za brezplačno pivo, ki ga lahko vnovčita takoj in nadaljujeta svoje druženje še ali pa ga prihranita za naslednji RE:UNION.


Skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo Skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo shutterstock_480214711 To je 6 kombinacij horoskopa, ki nikakor ne spadajo skupaj Najlažja pot do srca: tako ga osvojiš glede na njegov astrološki znak Kako ga osvojiš glede na njegov astrološki znak Prikupni načini, s katerimi pokaže, da te ima rad Prikupni načini, s katerimi pokaže, da te ima rad · · · · · · ·