Pametni telefon Siempo
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Živimo v svetu, kjer si vsak želi imeti našo pozornost, še najbolj pa pametni telefon. Toda ni treba, da je temu tako. Drži, brez interneta danes ne moremo več, pa vendar ne moremo povezanosti zamenjati za dogajanje okoli sebe. Zato je nastal pametni telefon Siempo, ki mu ustvarjalci niso dodali nove funkcije, kot je to v navadi, pač pa odvzeli.

Danes je vse več govora o tehnološkem razstrupljanju. Pametni telefoni so namreč postali naša droga. Marsikdo si ne predstavlja več življenja brez pametnega telefona, toda dejstvo je, da je postal vse preveč moteč dejavnik v našem življenju. Ekipa, ki je predstavila pametni telefon Siempo, nam ne želi telefona izpuliti iz rok, pač pa nam z njim v roke vrniti nadzor nad našim življenjem. Gre za telefon, ki omogoča, da bolj živimo za trenutek kot pa vsa obvestila in dogajanje, ki nam jih ponuja pametni telefon.

Namesto da vam trati življenje, vam pomaga živeti bolje, tudi tako, da vam pomaga razviti več zdravih navad (fizična aktivnost, meditacija ipd.). Ima tudi poseben gumb, ki onemogoči prejemanje obvestil in sporočil, skozi pa spusti le najbolj pomembna.

PREBERITE ŠE: Mobiteli naše mladosti – mobilni telefoni, ki smo jih imeli radi

Tudi zaslon telefona Siempo ima svoje omejitve, saj ne dovoljuje neskončnega drsanja, pač pa le izbiranje. Filozofija telefona Siempo namreč je, da mora biti telefon suženj vas in ne obratno. Vaš je že za 260 evrov.

Galerija – pametni telefon Siempo:

Pametni telefon SiempoOdpri galerijo
Pametne superge Xiaomi 90 Minutes Ultra Smart Sportswear Xiaomi predstavil pametne superge, ki imajo boljši procesor kot tvoj telefon Samolepilno žepno ogledalce Refix Žepno ogledalce kot prikupen dodatek za pametni telefon cover-telefoni To so mobilni telefoni naše mladosti – in priznaj si, da jih pogrešaš! Zaščitni ovitki Louis Vuitton Eye-Trunk Louis Vuitton Eye-Trunk – prestižni ovitki za telefon za ceno sedmih iPhonov · ·