Šik zimski čevlji, ki jih boste želele nosili, preden začne snežiti.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ali obstaja kaj bolj neprijetnega kot grdi zimski čevlji, ki vas sicer grejejo, ščitijo pred plundro in vlago, a pokvarijo vsako modno kombinacijo? Ker je odgovor ne, smo sestavili seznam šik čevljev, ki služijo svojemu namenu in so, verjeli ali ne, tudi na pogled hudi.

Zima in mraz povzročata mnogim ženskam preglavice. Ker se vsak čevelj ne ujema z vsako modno kombinacijo, boste v omari marsikatere ženske lahko našli več parov čevljev za zimo.

Nekaterim damam je pomembno izključno to, da jih čevelj ščiti pred vremenskimi pogoji, drugim pa je pomemben zgolj videz. Zdi se, da je težko najti obutev, ki združuje funkcionalnost in dober videz. Mi smo poiskali nekaj alternativ, ki jih ne boste želeli sezuti s svojih nog. Za vas se lahko zima že začne!

Galerija slik – Zimski čevlji

Vodoodporni škornji GrandExpløreOdpri galerijo

shutterstock_522331645 11 modnih nasvetov, zaradi katerih bodo vsi občudovali tvoj stil Modne puhovke, ki ne bodo pokvarile tvoje odvene kombinacije Modne puhovke, ki ne bodo pokvarile tvoje modne kombinacije Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono BeFunky-collage (1) Ženske frizure 2019: 9 top trendov za pričeske · · · ·