Simetrični tatuji Valentina Hirscha.
V zraku · buzz buzz

Berlinski umetnik Valentin Hirsch se s tetoviranjem ukvarja že več kot pet let. V tem obdobju je razvil edinstven slog, ki kombinira naravne in geometrijske like, njegovi simetrični tatuji pa so polni eksperimentiranja. Prepričajte se na lastne oči.

Tetovator Valentin Hirsch ima nenavaden pristop k tetovažam. Čeprav uporablja zgolj črno črnilo, so njegovi simetrični tatuji živahni in polni življenja.

Njegovi motivi, ki so ostrih linij, a polni detajlov, kombinirajo motive narave in geometrijskih likov. Pri ustvarjanju Hirsh, ki je študiral na akademiji za likovno umetnost na Dunaju, eksperimentira, rezultat pa je vedno originalen in estetsko privlačen tatu. Sam zase pravi, da je bolj umetnik kot tetovator, saj je v svoji karieri le zamenjal svoje ”platno”.

PREBERITE ŠE: Tatuji s skritim pomenom

Pred časom je izdal tudi knjigo Symmetries, ki nudi detajlni vpogled v njegovo umetniško ustvarjanje.

Simetrični tatuji Valentina HirschaOdpri galerijo
Tina S in Beethovnova sonata V mesečini. Tina S: Beethovnova sonata V mesečini v trdi rock izvedbi Prezgodnje slavljenje zmage. Športniki, ki so se prezgodaj veselili zmage, in to na koncu obžalovali Poletne počitnice nekoč. Tako smo poletne počitnice preživljali nekoč Uporniki brez razloga Uporniki brez razloga: ljudje, ki se požvižgajo na pravila! · · · · ·