Trenirka Betabrand Sitting-Pocket
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · šport

Vsem, ki ste kdaj stvari prenašali v žepih spodnjega dela trenirke, se je verjetno že zgodilo, da so vam iz njega padli denarnica, ključi ali telefon, ko ste sedeli. S trenirko znamke Betabrand, Sitting-Pocket, se vam to ne bo več dogajalo.

Ni boljšega občutka, ko lahko iz vsakodnevnih oblačil smuknemo v udobno trenirko. Nekoliko manj je prijetno dejstvo, da vam iz žepa spodnjega dela trenirke vsakič, ko se usedete ali počepnete, padajo stvari. To težavo rešuje trenirka Sitting-Pocket znamke Betabrand, ki ima žepe pomaknjene naprej in obrnjene navznoter.

Po vsebino v desnem žepu sežete z levo roko in obratno. V njej lahko mirno sedete, brez skrbi, da bi vam kaj padlo ven, prav tako na ta način precej lažje posežete po vsebini.

PREBERITE ŠE: Sleep Hoodie – majica z napihljivo kapuco, ki postane vzglavna blazina

Žep imajo našit tudi zadaj. Izdelana je iz bombaža, okoli pasu pa vas objame elastični pas. Vaša je za 73 evrov.

Galerija – trenirka Betabrand Sitting-Pocket:

Trenirka Betabrand Sitting-Pocket Odpri galerijo
fusion s.Oliver z ekskluzivno kolekcijo The Fusion neonsko Neonsko črtalo za oči – nujen pripomoček vseh ljubiteljic ličenja Stan Smith – boost & primeknit Trend: adidas Originals je popularnim Stan Smith namenil “Boost” in “Primeknit” raised-by-wolves-fuck-off-slides-01 Raised by Wolves: natikači brez morale · ·