DJ škatla za pico
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija · gadgeti

Veriga picerij Pizza Hut je ustvarila kartonasto škatlo za pico, ki ima dodano vrednost. Je namreč tudi DJ mešalna miza in kontroler. Križanje tehnologije in hrane verigi Pizza Hut ni tuje (iz njihove škatle smo lahko naredili tudi projektor), za najnovejši projekt pa se je povezala s podjetjem, specializiranim za natisnjeno elektroniko, Novalia. Ko se napokate, se zabava lahko začne!

Veriga picerij Pizza Hut je predstavila kartonasto škatlo za pico, ki je tudi DJ mešalna miza. Gre za omejeno serijo škatel, ki jih bo dostavljala na izbranih mestih po Veliki Britaniji. DJ škatla za pice se s prenosnikom ali drugo napravo, kjer imamo shranjeno glasbo, poveže prek tehnologije Bluetooth.

Na interaktivni škatli za pico so natisnjeni gumbi in ostale kontrole, ki jih najdemo na klasični DJ mešalni mizi in kontrolerju, ki omogočajo ne le predvajanje, pač pa tudi igranje z glasbo.

Površina je namreč polna odtisnih plošč, ki prepoznajo gibanje prstov, omogoča pa tudi poigravanje z natisnjeno vinilko.

PREBERITE ŠE: Pizzeria Pronto: pica kot iz krušne peči na štedilniku

Zgoraj si lahko ogledate demonstracijo pravega didžeja, ki predvaja glasbo na škatli za pico.

Dj škatla za picoOdpri galerijo
Sladoled Titovo Velenje Sladoled Titovo Velenje – sladoled z okusom po bivši Jugi Nove fotografije planeta Mars. Nasa: najbolj osupljivi posnetki planeta Mars do zdaj Nadležni Facebook prijatelji Nadležni Facebook prijatelji, zreli za ”odstrel” Neverjetne fotografije iz OI Rio 2016 Rio 2016: neverjetne fotografije olimpijskih športnikov, ki vas bodo osupnile · · ·