Škoda Mission E
Utrip mesta · mobilno

Češka Škoda bo na avtosalon v kitajski Šanghaj pripeljala drzno študijo električnega križanca Škoda Mission E, ki bo kot serijski model pripravljen leta 2020.

Škoda bo študijo Škoda Mission E javnosti pokazala na avtomobilskem salonu v Šanghaju, električni križanec s kupejskimi potezami pa je napoved serijskega modela, ki bo na ceste zapeljal leta 2020.

PREBERITE ŠE: Nova Škoda Rapid (2017) – nove mišice za osveženega Rapida

Izdelan je osnovi platforme MEB, ki jo je Volkswagen razvil za električne avtomobile. V dolžino meri 4,62 metra, v višino pa 1,92 metra. Poganjal ga bo par elektromotorjev s sistemsko močjo 300 KM. Imel bo štirikolesni pogon, litij-ionske baterije pa bodo nameščene na dnu vozila.

Hum Rider Hum Rider – vozilo na ‘hoduljah’ za preskakovanje kolon Novi Audi Q5 - 2017 Novi Audi Q5 – kraj luksuznih terencev se vrača na prestol (video) PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov cover-volt Volt Lacama Electric: italijanski futurizem, ki odgovarja na izzive prihodnosti · · · · · · ·