Škoda z varnostnimi dodatki za psa
Utrip mesta · mobilno

Marsikdo se na dopust odpravlja s psom in ker mora biti po zakonodaji za prevoz živali primerno poskrbljeno, so pri Škodi predstavili varnostne dodatke za prevoz štirinožnih kosmatincev. Predpisi velevajo, da pes ne sme biti na sprednjem sedežu in če k temu dodamo še pravila iz pravilnika o zaščiti hišnih živali, ki pravi, da morajo biti med prevozom živali zavarovana pred padcem ali pobegom s prevoznega sredstva, se zdi poteza Škode in njihov varnostni pas za pse, ki je tudi povodec ter drugi pasji varnostni dodatki, logična.

Škoda je izdelala varnostni pas za psa, ki je tudi povodec. Dodatek bo posebej prav prišel v času dopustov, ko se številni lastniki psov odpravljajo na dopust in na dolgo pot jemljejo svoje hišne ljubljenčke. Škodina praktična in udobna rešitev bo namreč poskrbela za varen in manj stresen prevoz psov. To pa ni edini pasji varnostni dodatek tega češkega proizvajalca avtomobilov, saj je ta predstavil kar štiri rešitve.

PREBERITE ŠE: Novi Škoda Superb Combi – najlepši Škodin karavan vseh časov

Prva je že omenjeni varnostni pas (prihaja v štirih velikostih), ki psa pred nesrečo varuje podobno kot človeka. Druga je vodoodporna, pralna in nedrseča zaščitna podloga za zadnje sedeže, ki zagotavlja, da bodo ti vedno ostali čisti in tako brez nadležnih dlak in ostankov blata ter druge umazanije (na voljo so velikosti za vse Škodine modele od Škode Superb do Citigoja).

Tretja je mrežasta pregrada med zadnjo klopjo in prtljažnikom za karavansko različico Fabie, Octavie in Superba (psu preprečuje, da bi splezal k potnikom), četrta pa po meri izdelana obojestranska gumijasta ali robustna plastična podlaga za prtljažnik.

Ferrari 488 Spider Ferrari 488 Spider: ”plešasta” različica modela 488 GB Sin R1 RS Sin R1 RS – iz dirkalne steze naravnost na ceste Kaj barva vozila izdaja o vas? Kaj o lastniku pove barva njegovega avtomobila? To so najhitrejši avtomobili svojega časa Od Benz Motorwagna do Hennessey Venoma GT: to so najhitrejši avtomobili svoje generacije ·