Ember-Ceramic-Mug_329149
V zraku · tehnologija · gadgeti

Starbucks je večini poznan le kot prodajalna prigrizkov in kave, ki nam jo postrežejo v lončkih z našimi imeni. Podjetje je pred kratkim strankam ponudilo tudi inovativno skodelico Ember in s tem dalo vedeti, da se želi usmeriti še na tehnološko področje.

Ker se bližajo prazniki, so se v podjetju že tradicionalno odločili, da oblikujejo lončke posebnih barv in vzorcev v skladu z božičnim utripom. Če vas lončki niso navdušili, pa Starbucks ponuja novo keramično skodelico Ember, ki vam bo pomagala ohraniti vašo kavo toplo.

Ember se poveže z vašim pametnim telefonom prek Bluetootha. To vam omogoči, da nastavite želeno temperaturo pijače. Tudi če boste na že pripravljeno skodelico kave pozabili, vam torej ne bo treba popiti hladne kave.

Starbucksova tehnološka inovacija je sicer za zdaj na voljo le v 4600 prodajalnah v ZDA po ceni 80 dolarjev. Upamo lahko, da jo bomo kmalu lahko kupili tudi v bližini Slovenije.


1000-500-citymagazine-cover Božična darila za igričarje c5baea6be2673a89fbcd9be22b5d0dea_original Veiled: prvi leseni polnilnik na sončno energijo na svetu 0bffdd0d5103e839a55808ef15e4a071 Kodak Mini Shot Instant: zabavna igračka za ljubitelje instant fotografije nofilmschool_freefly_movie_4 Movi Smartphone Cinema Robot: naj vaš iPhone postane prava filmska kamera · · · · ·