LEGO skodelica
V zraku · buzz buzz

Sodelavec, ki je zadolžen za jutranjo kavo, bo to odslej k naši mizi lahko dostavil z legomobilom, na katerem bo legoskodelica.

Build-On Brick Mug je skodelica, ki je takoj prirasla k srcu tistim kockoljubom, za katere se pričakuje, da so vendarle malo prestari za sestavljanje kock, čeprav bi sami to brez težav počeli vedno in znova. Sedaj lahko! Skodelico za jutranjo kavo, za opoldanski čaj in za večerni kakav si vsak dan sestavimo znova, odvisno od razpoloženja in barv, iz katerih bi želeli srkati. Kot so nekje zapisali, naredimo si jutranjo kavo po meri.

LEGO skodelicaOdpri galerijo

Skodelica je v sivi ali rdeči barvi in je BPA-free, tako da je – če ste slučajno pomislili v to smer – popolnoma varna za uživanje v toplih napitkih. Build-On Brick Mug pa ni kompatibilna le z LEGO™, ampak tudi z PixelBlocks, Mega Bloks, KRE-O in K’NEX Bricks™

Ob nakupu kupec prejme le skodelico, brez kock. Gotovo predvidevajo da imajo tisti, ki se odločijo za to super kul skodelico vrsto lego kock že doma. In najbrž imajo prav kajne?

La Rinascente - Fabio Novembre - Tommy Hilfiger Umetniška instalacija v modni izložbi Amelia Rose Earhart Amelia Rose Earhart se odpravlja na polet okrog sveta Sladkosneda do konca življenja! Ben in Jerry, nora sladoledarja Olimpijske igre Sarajevo 1984 Kako izgledajo prizorišča olimpijskih iger v Sarajevu danes? · · ·