this-is-the-cool-new-easter-egg-thats-revealed-when-you-search-for-christmas-on-google-4-crop-1512657265-946x631 copy
V zraku · tehnologija

Ko na koledarju obrnemo na mesec december, nemudoma začnemo sanjariti o snegu, prazničnem vzdušju, smrekici in še o čem. Domove primerno okrasimo, nekateri se oblečejo celo v (hecne) božične puloverje in še bi lahko naštevali. Pa ste vedeli, da zdaj lahko tudi svoj Google odenete v praznični duh?

Če boste v Googlov brskalnik vtipkali besedo Christmas ali katerokoli besedno zvezo, ki vsebuje Christmas, se bo ozadje brskalnika ovilo v praznično vzdušje s hišico iz medenjaka, piškoti, svečkami in z ostalim, kar spada zraven.

A Google tako ali tako slovi po svojih skritih trikih. Če vpišete v brskalnik Atari Breakout in kliknete na Sličice, se dejansko zažene ta legendarna igrica.

Ali pa če vtipkate Super Mario Brothers, lahko na desni strani opazite Mystery Box, na katerega lahko kliknete in si prislužite nekaj dodatnih cekinov.

Vtipkajte Do a barrel roll ter kliknite na prvo povezavo ter opazujte, kako se zaslon zavrti za 360 stopinj.

Pri Googlu so pripravili tudi nekaj prazničnih igric, ki jih najdete na Google Santa Tracker.

A tu se seznam ne konča. Pobrskajte in našli boste še kar nekaj izjemno zabavnih Googlovih trikov.


choosing-a_plan_for_light_internet_use Kako poslušati posnetke, ki jih skrivaj snema tvoj telefon? shutterstock_639667525 5 načinov, kako zmanjšati račun za mobilni telefon 1000-500-citymagazine-cover Darila 2017: darila za ljubitelje tehnologije in tehnoloških igračk cover-games TOP 5 videoiger novembra 2017 · · · ·