Bizarna pravila za Playboyeve zajčice, ki živijo v Playboyevem dvorcu.
V zraku · buzz buzz

Ni lahko biti Playboyeva zajčica. Če ste mislili, da je dekletom, ki se vselijo v Playboyev dvorec – ta velja za prizorišče razvratnih zabav in središče hedonizma –, postlano z rožicami, ste se motili. Prav nasprotno. Playboyeve zajčice so namreč nedavno razkrile, da zanje veljajo zelo stroga pravila tako glede seksa kot policijske ure.

Sanje marsikoga so, da bi vsaj enkrat v življenju prestopil prag Playboyevega dvorca (ta je bil nedavno prodan). Pred leti so bivše Playboyeve zajčice, ki so tam nekoč živele, razkrile, da je graščina vse prej kot nedolžna in da je življenje v domu Hugha Hefnerja vse prej kot bleščeče. Kot so povedale, je z njimi ravnal kot s prostitutkami, jim plačeval plastične operacije, da so se čim približale njegovim idealom, kljub temu pa je moral posegati po viagri.

PREBERITE ŠE: To je prvi Playboy brez golote

A obstaja še temnejša plat življenja v Playboyevi graščini. Playboyeve zajčice so zdaj namreč razkrile še druge umazane skrivnosti tega ”spomenika” hedonizmu.

Skrivna pravila, ki v Playboyevem dvorcu veljajo za Playboyeve zajčice:

Iniciacija: dekle, ki želi postati Playboyeva zajčica in začasna stanovalka v Playboyevemu dvorcu, mora prestati Hefnerjev test. Ta poteka v njegovi spalnici.Odpri galerijo
''Grška tragedija'' Prava grška tragedija: medene tedne je preživela sama, ker mož ni dobil vize Samo v Rusiji! Samo v Rusiji! Bizarni prizori, ki jih vidite samo tam! Kako utrditi zvezo? 10 drobnih stvari, s katerimi bosta okrepila svojo zvezo Aaron Chervenak - mož, ki je poročil svoj pametni telefon. Prva poroka med človekom in pametnim telefonom ·