valerie-elash-vx-PQnfLDDk-unsplash
Utrip mesta · zdravje & lepota

Lasje lahko povedo marsikaj o naši osebnosti in značajskih lastnostih.

Nekateri trdijo, da so samo obrazne poteze pokazatelj značaja ljudi, a to ne drži. Veliko lahko o nas razkrije tudi barva las, frizura, pravi Jean Haner, avtorica knjige The Wisdom of Your Face. Na podlagi svojega raziskovanja 3.000 let starih podatkov kitajske medicine je ugotovila naslednje.

Rdečelaske

Ne marajo dolgčasa, imajo dober smisel za humor in nikoli ne zamudijo zabave. Na svet gledajo s pozitivnimi očmi. V odnosih so sramežljive in se bojijo zavrnitve. So skrivnostne, romantične, strastne, hitre jeze.

Črnolaske

So umetniške in ustvarjalne duše, izjemno tihe osebe. So nedostopne in zaprte. Nagnjene so k sanjaštvu, poeziji, so spiritualne, resne, samozavestne, a hkrati polne dvomov.

Rjavolaske

So pametnejše, imajo višji inteligenčni količnik. So bolj razsodne, razumne, vztrajne, zveste.

Svetlolaske

So včasih naivne, so skrbne, ubogljive, elegantne.

Ženske s skodranimi lasmi

So velikodušne in vsako nalogo opravijo zelo hitro in učinkovito. So strastne, dinamične, a tudi agresivne. Vodi jih intuicija in jasno izražajo svoje mnenje. Dvakrat premislijo, preden kaj rečejo.

Ženske z valovitimi lasmi

So inovativne in ustvarjalne. Imajo veliko energije, močno voljo, globoka čustva. Zlahka jih prizadenemo. Potrebujejo veliko časa zase, saj jim je pomembna svoboda.

Debeli lasje – močna volja; tanki lasje – občutljivost

Ženske z debelimi lasmi imajo veliko energije in močno voljo. Včasih so trmaste in z njimi ni prav lahko. Ženske s tankimi lasmi so občutljive in ​​sovražijo ekstremne športe.

Ženska, ki si kodra ravne lase

V življenju si želi več zabave. Je pozitivno naravnana in zabavna.

Ženska, ki si ravna kodraste lase

Meni, da je njeno življenje preveč kaotično. Po kitajski medicini vsi sistemi stremijo k ravnotežju, zato si z ravnanjem las umirja svoje življenje in zmanjšuje njegovo intenzivnost.

Srednje dolgi, prosto padajoči lasje

Je inteligentna oseba in ceni logiko. Je tekmovalna, nepotrpežljiva, se hitro razjezi, a je prodorna in hitra v razmišljanju.

Dolgi, prosto padajoči lasje

Je v skladu s svojimi občutki, romantična in ustvarjalna ter se prepušča toku.

Zelo kratki lasje

Če so njeni lasje zelo kratki in jih posebej ne oblikuje, ne komplicira v življenju.

Stroga in vedno urejena frizura

Če ima vsak las na svojem mestu in za to porabi veliko časa, je samokritična ali celo teatralna. Preveč se posveča detajlom in je rada v središču pozornosti.

Lasje so njena zadnja skrb

Svoje potrebe postavlja na zadnje mesto, veliko ji pomeni skrb za druge.

Obrita glava

Je zelo romantična. Po kitajskem branju obraza je obrita glava nekaj pozitivnega. Pomeni, da ima veliko srce, da je čudovita osebnost.

Nenavadna frizura

Je polna presenečenj, umetnica, ki gleda izza okvirov, zabavna in ustvarjalna.

Postopno postriženi lasje

To pomeni, da je perfekcionistka.

Urejen, visok čop

Je romantična, ambiciozna, optimistična. Pri ljudeh išče le pozitivne lastnosti, zato je pogosto razočarana.

gardie-design-social-media-marketing-a-eC_o3TRCU-unsplash 7 preprostih korakov za zdravo razstrupljanje po praznikih thehangover1_bluraywellneverforget_hd Vas muči hud alkoholni maček? Tukaj je 7 načinov, kako pozdraviti alkoholnega mačka Lutka Emma To si ti čez nekaj let: lutka Emma opozarja, kako škodljiva je lahko slaba drža matheus-ferrero-JyFj6pyt-_k-unsplash Kako hitreje zaspati in kako spati bolje? · ·