1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · mobilno

Poletje je daleč najboljši letni čas za uživanje v vožnji s skuterjem. In ker je vse električno trenutno ”in”, smo za vas poiskali dostopnega in simpatičnega mestnega zapeljivca. Z vami je naelektreni električni skuter Unu.

Unu električni skuter navdušuje z inovativnim sistemom polnjenja baterije, saj to preprosto vzamete iz motorja in priključite na katerokoli 220-voltno vtičnico. Z eno baterije lahko naredite okoli 50 kilometrov, v kolikor pa vam je to premalo, ima Unu prostor še za dodatno baterijo, z njo pa se vam doseg poveča na okoli 100 kilometrov. Elektromotorji so kakovostni, saj za njimi stoji znamka BOSCH. Dobavljivi so v 1000, 2000 in 3000-vatni različici, razlika pa je samo v pospeševanju, saj je končna hitrost vseh omejena na 45 kilometrov na uro.

PREBERITE ŠE: GOGORO JE NAJBOLJŠI SKUTER, KI GA BI MORAL IMET VSAK

Na izbiro imate 12 različnih barv motorja in 5 barv za usnjeni sedež. In zdaj ste zagotovo pomislili, da tak ekozapeljivec stane celo premoženje. A ste se malce zmotili, Unu je lahko vaš že za 1.799 evrov, dostavijo pa vam ga celo na hišni prag, zapakiranega v veliki lični škatli. Tudi v Slovenijo.

Galerija slik: Električni skuter Unu

Električni skuter UnuOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Nova Mazda CX-5, prenova, o kateri se bo še veliko govorilo 11000-500-citymagazine-cover Opel Insignia Grand Sport (2017): najlepša Insignia do zdaj 1000-500-citymagazine-cover Renault Captur, osvežitev za prihajajoče poletje art-train-virtual-tracks-crrc-china-2 Kitajci s prvim avtonomnim vlakom na svetu, ki vozi kar po cesti · · ·